Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neúplná sestava a zbytečné chyby si vyžádaly čtyři branky v síti Senomat


0

Mladí dorostenci byli sice pohyblivější, ale zkušení "Gunners" z Olešné trestali každou chybu soupeře. Demolici soupeře řidil skvělý Vodrážka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další z mistrovských utkání prvního kola nové sezóny proběhlo mezi týmy FC PO Olešná a Sk Senomaty. Domácí hráči nastoupili na hřiště s dobrou náladou, bylo vidět, že si věří na dobrý výsledek a chtějí přítomným divákům ukázat, že hned v prvním utkání vybojují tři body do mistrovské tabulky. Hráči ze Senomat nepřijeli v plné sestavě, hlavně z důvodu letních dovolených a rodinných povinností. Nasadili tak do týmu několik dorostenců, kteří měli šanci ukázat, co v nich je a potrápit zkušené hráče FC PO Olešné. Hráčem zápasu byl jednoznačně T. Vodrážka, který ukázal, že umí skórovat nejen sám, ale že i rád přihraje svým spoluhráčům v lepším postavení. Tým z Olešné si čtyřmi vstřelenými brankami zasloužil tři body a odstartoval úspěšně začátek nové sezóny.

Chyby zkušeně potrestány

První poločas byl zahájen velmi vyrovnaným soubojem, kde na pohled diváka nebylo rozeznatelné, kdo převládá na hřišti. Těsné kontaktní souboje ukázaly soupeřivost mezi hráči a to, že se bude bojovat o každý balón. První akci zápasu rozjel Ličman pobídkou pro Vodrážku, ale jeho samostatnému výletu vystavila stopku na poslední chvíli hostující obrana. Dalších dvacet minut oba týmy držely skvěle míč u nohy a nedovolily soupeři skórovat. Ve 23. minutě přišla první branka, kterou po chybě hostů zaslouženě trestal T. Vodrážka, vypíchnutím mu šanci připravil Šutera. Tímto prvním gólem nabudil domácí tým k větší aktivitě a pohyblivosti na hřišti, ale hosté se záhy prezentovali svojí první nebezpečnější šancí, pozdrav na domácího Fiedlera vyslal v 29. minutě Vávra, ale jeho pokus směřoval jen do středu branky a nebyl pro brankáře těžkým soustem. O dvě minuty přišla odměna za zvýšenou aktivitu domácích a zkušený útočník T. Vodrážka opět bodoval. Znovu dokázal týmu hostů, že potrestá sebemenší chybičku, kterou si jejich obrana dovolí. Jeho první pokus ještě Kučaba výborně vyrazil, ale na následnou kličku už byl krátký, 2:0 a to běžela teprve 31. minuta. Dokonce prvního poločasu už Senomatští dokázali udržet výsledek a ještě několika nepříjemnými střelami ohrozili domácí mužstvo. Rozhodčí odpískal půlku a oba týmy se přesunuly do kabin, kde mohly zhodnotit průběh prvního poločasu.

Olešná po přestávce jako buldozer

Očekávalo se, že po prvním poločase hráči SK Senomat nastoupí na hřiště nabuzeni a přesvědčeni, že výsledek mohou vyrovnat nebo dokonce zcela otočit. A skutečně hned po začátku druhé půle ukázali, že se o výsledek chtějí poprat. Jenže hráči Olešné věděli, že mají více zkušeností oproti mladým dorostencům, kteří byli sice pohyblivě výraznější, ale na zkušené fotbalisty trochu krátcí, od změny skóre je uchránil jen vynikající Kučaba. Nejprve zkrotil volej nebezpečného Vodrážky, pak si skvělě poradil i s hlavičkou Pakši. Svoje kvality ještě ukázal proti úniku Sládka, který vyrazil nohou. Krátký byl až na hlavičku z následného rohu, kdy skóroval Luboš Helebrant. Čestný obyvatel Olešné a syn známého ligového rozhodčího upravil na 3:0. V 58. minutě Vodrážka utekl po pravé straně a připravil míč Šuterovi, který potrvdil, že Olešná diktovala tempo utkání a že již nedá hostujícímu týmu šanci zvrátit výsledek - 4:0. Zbylé minuty utkání se nesly už v klidnějším duchu. Domácí diváky ještě nadzvedlo sólo Ličmana, ale zákrok Kučaby byl podle sudího čistý. Domácí obránce se ještě o pár minut později pokoušel Kučabu obstřelit, ale ani tentokrát z toho branka nebyla. Olešná ještě do konce zápasu zahrozila Šuterou a Kolínským, ale skóre už se neměnilo. V dalším utkání musí Senomaty doufat v kompletní sestavu a prohru z prvního kola napravit ziskem bodu na domácím hřišti.



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - A. Hlavsa [-] , J. Staněk [-] , M. Vodrážka [-] , M. Pakši [-] - M. Sládek [-] , M. Ličman [-] , L. Helebrant [-] (60. Z. Kandler [-] ) , Š. Prchal [-] - M. Šutera [-] , T. Vodrážka [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - M. Vopat [-] , M. Hudák [-] , J. Kodeš [-] , J. Tajbl [-] - P. Králička [-] , A. Polcar [-] , M. Jelínek [-] , P. Katona [-] - D. Zápal [-] , J. Vávra [-]

ŽK: 68. M. Šutera - 43. J. Tajbl , 49. J. Kodeš , 81. P. Katona .
Hráči zápasu: T. Vodrážka - O. Kučaba .
Místo: Sportovní areál Olešná. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.