Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický souboj a ukončená vítězná šňůra - ,,Oceláři”přivážejí domů tři body + FOTO


0

Tip experta V.Ecka, pro druhé kolo Okresního přeboru,byl potrvzen. Hráči Olešné překvapili a vybojovali tři cenné body do mistrovské tabulky. Vítězná série byla prolomena a diváci měli možnost shlédnout vyrovnané utkání s mnoha gólovými šancemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pravděpodobně nejdramatičtější utkání kola se odehrálo v sobotu odpledne na domácím hřišti FK Kněževes. Hráči z PO Olešná přijeli potrápit ,,neporazitelný tým” a ukončit tak jejich patnáctikolovou vítěznou šňůru. Již v první minutě mohli diváci spatřit dvě nadějné šance domácího mužstva, kdy druhá nebezpečná střela v podání P. Holečka byla zastavena M. Vodrážkou. V 9. následovala další šance tentokrát ze strany hostů. U rohového praporku dokázal vybojovat míč M. Šutera a sebrat ho domácímu hráči Vršeckému.  Přesným centrem našel T. Vodrážku, který hlavičkou překonal stojícího Lennera a poslal svůj tým do vedení - 1:0.  O dvě minuty později útočila opět Olešná. P. Telvák nahrál balón opět útočícímu Vodrážkovi, ten však trefil pouze tyčku. Domácí mužstvo pozměnilo rozestavení a rázem se stali opět nebezpečným týmem. První možnost srovnat skóre Vrábík neproměnil, ale ve 26., po kličce Fiedlerovi, neváhal a poslal míč do prázdné bránky - 1:1. Domácím tým začal na hřišti nepatrně dominovat a zatlačil hráče Olešné na jejich polovinu, z které se horko těžko dostávalo zpátky do útoku. I tak se ještě jednou před ukončením prvního poločasu podařilo hostům dostat za obranu a vstřelit branku, která nebyla uznána po mávnutí těsného ofsajdu.

Druhý poločas započali hosté vyrazně aktivněji a hned za pět minut se přiřítil balón od nohy T. Vodrážky do náruče brankáře Lennera. Až do 80. minuty sváděly oba týmy vyrovnaný souboj a až na pár centrů ze strany hostů a několik střel na V. Fiedlera se nic rozhodujícího nestalo. To ale změnil M. Sládek, který krásnou přihrávkou poslal T. Vodrážku do útoku a ten zakončil balón do sítě z neuvěřitelných 15 metrů - 1:2. Domácí se opět zvedli a začali útočit na branku hostů. Nejprve Fiedler dokázal zneškodnit Hanychovu hlavičku, v 86. ale nestačil na dělovou střelu J. Vrábíka - 2:2. Červenou kartu inkasoval M. Vodrážka, když nedovoleným zákrokem zastavil kněževského útočníka, oslabil svůj tým a drama pokračovalo až do poslední minuty. Diváci se začínali těšit na penaltový rostřel, ale v 91. minutě dokázal M. Sládek vybojovat míč a poslat jej do prázdné branky - 2:3. Zaslouženou výhru a tři body si odvezli ,,Oceláři” domů v dobré náladě, zatímco hráči Kněževse nemohli zastírat veliké zklamání na jejich tvářích.

 

Foto: Archiv FK Kněževes

 



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
M. Doležal: Do Kněževse jsme jeli s touhou bodovat.Z tábora soupeře jsme měli zprávy o některých absencích a to nám dávalo větší naději.Bohužel během soboty se i nám omluvili 3 hráči,kteří by hráli v základu.Úvod zápasu patřil domácím,mohli jsme hned v 1.minutě inkasovat.Ale byli jsme to my,kdo z první střely rozvlnil T.Vodrážkou síť.Poté jsme ještě nastřelili tyč.Domácí vysunuli kapitána Vrábíka do zálohy a ten nám až do konce první půle zle zatápěl,přičemž ve 26´vyrovnal.Druhý poločas jsme odehráli aktivněji,věnovali se osobně domácímu špílmachrovi a v závěrečné desetiminutovce strhli výhru na svoji stranu.Ale poté,co nám byl v 87´po právu vyloučen M.Vodrážka a domácí vzápětí vyrovnali nám nebylo nejlépe.Jenže v nastavení se neohroženě pustil do napadání domácích mladík M.Sládek a rozhodl o našem šťastném a cenném vítězství.Se vstupem do soutěže jsme velmi spokojeni.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - L. Malafa [-] (89. J. Bradáč [-] ) , M. Kutílek [-] (89. M. Gonda [-] ) , J. Vrábík [-] - J. Vršecký [-] , P. Kollár [-] , R. Vaníček [-] - P. Holeček [-] (59. J. Žemlička [-] ) , P. Čihař [-] , R. Čihař [-] (77. M. Miksa [-] ) , J. Hanych [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - M. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , M. Ličman [-] - J. Karas [-] (57. Z. Kandler [-] ) , M. Sládek [-] , P. Telvák [-] , R. Jiránek [-] , J. Procházka [-] - T. Vodrážka [-] , M. Šutera [-]

ŽK: 68. R. Čihař , 74. P. Čihař - 65. R. Jiránek , 69. M. Sládek . ČK: 85. M. Vodrážka .
Místo: FK Kněževes. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.