1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná tahala za kratší konec. Tempo diktovaly Hředle


Branky


0

I když skončil poločas mezi Lužnou a Hředlemi nerozhodně, konečná výhra hostů byla zcela zřejmá. Lužná na vítězství v Lišanech nenavázala, Hředle si naopak vynahradily minulé kolo, kdy podlehly rakovnické rezervě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu tahala Lužná za kratší konec. Hned v první minutě zahrozily Hředle střelou z volného přímého kopu za faul, kterou domácí brankář vyrazil na roh. Po vstupním gólu Hrbka, na na stylu hry nic nezměnilo ani srovnání z kopačky mladého Vejvody po přihrávce Šnajdra.

Úvod druhého poločasu patřil opět hostům, kteří v  51. minutě po rohovém kopu zvýšili zásluhou hlavičkujícího Houdka - 1:2. V této fázi utkání Lužnou přehrávali hosté hlavně zásluhou středopolaře Slámy, který tvořil hru svého mužstva.

Třetí branka nedala na sebe dlouho čekat a v 75. minutě se ve skrumáži nejlépe orientoval střídající Sadílek 1:3. I přes snahu domácích o zkorigování výsledku, se do konce zápasu již nic podstatného neudálo. 

Snad stojí za připomínku tutovky hředelského útočníka Bechnera, který jich měl snad pět... Stoprocentní šanci spálil i M. Holý.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác (vedoucí): Naše mužstvo tentokrát nepodalo dobrý výkon hlavně v obranné fázi. Ve středové řadě nás rovněž hosté přehrávali a velmi dobrý výkon podal hostující Sláma, který měl nemalý podíl na výhře Hředel. Citelná byla hlavně neúčast obránců (Hájek, Kopernický, Chládek a Staněk Jakub).

FK Hředle
Jan Sklenář (vedoucí): Tentokrát zcela zasloužené vítězství. Bohužel naše koncovka byla opět žalostná, a tak je výsledek pro Lužnou ještě mírný. Absence několika hráčů nevěštila před zápasem nic dobrého, ale kluci to zvládli i bez chybějícího Vodrážky, Ďuriny, Bureše a V. Šmída.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
J. Bartyzal [-] - R. Grill [-] (72. K. Krumhanzl [-] ) , P. Staněk [-] , M. Rek [-] , J. Kolínský [-] - J. Špička [-] (66. V. Mašek [-] ) , P. Ambrůžek [-] , S. Fronk [-] , A. Mašek [-] - J. Vejvoda [-] , R. Šnajdr [-] (87. J. Sláma [-] )

FK Hředle
V. Malinovský [-] - P. Houdek [-] , M. Došek [-] (87. M. Pichnarčík [-] ) , V. Holý [-] , M. Somol [-] - P. Hrbek [-] , D. Šmíd [-] , J. Sláma [-] , M. Holý [-] (68. J. Sadílek [-] ) - V. Hladký [-] (32. A. Vitner [-] ) , D. Bechner [-]

ŽK: 80. D. Šmíd .
Hráči zápasu: J. Sláma .
Místo: TJ SPARTA LUŽNÁ. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Švácha Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.