2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marek Matějovský obral Kněževes o bod


Branky


0

V sobotu se odehrávalo na kneževeském hřišti přespolní derby proti Kolešovicím.Domácím dělala defenziva soupeře velké problémy a důležitou roli sehrál i brankář Marek Matějovský. Ten domácí o bod nakonec obral. Na druhé straně si kněževeský Lenner počínal skvěle při rozhodujících penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když už se to povedlo, stál v cestě výborně chytající Marek Matějovský, který postupně vychytal Kozáka, Holečka, Hrubého a ještě Hanycha.

V zápase s Kněževsí byl papírovým favoritem soupeř. Derby však favorita nemívá, a to se potvrdilo. Začátek zápasu patřil prekvapivě Lvu. Několik nadějných šancí nejprve pochytala domácí obrana. Lennerovi v brance následně zatrnulo po kombinaci Houšky s Polánkem, který trefil pravou tyč. Předtím Holeček na druhé straně orazítkoval břevno.

I Kněževes o sobě dala vědět, pochlapil se zejména brankář Matějovský, který proti Malafově hlavičce musel vytasit robinsonádu.

S dalšího útoku trestaly Kolešovice. Štícha našel přesným pasem rozběhnutého Daniše, ten se vyhl ofsajdové pasti, obešel i bezmocného Lennera a poslal hosty do vedení.

S postupujícím časem převzala iniciativu Kněževes a obrana Kolešovic se měla co otáčet. Důležité zákroky si připsal skvěle chytající Marek Matějovský.

Kněževes vysunula pro druhý poločas nebezpečného Vrábíka na hrot a spoléhala na dlouhé nakopávané míče. Místo něj převzal kormidlo v obraně P. Čihař, který hrál opravdu skvěle. Moc gólových situací ovšem před Kolešovickou brankou k vidění nebylo, to samé platilo i na straně druhé. Domácí začali být frustrovaní.

Lev se musel soustředit především na defenzivu. Štěstíčko si vybrali hosté v 72. minutě, když zachránilo Matějovského po Hanychově ráně břevno. Domácí se dál tlačili za vyrovnáním, skórovat ale mohl po přímém kopu naopak Vicjan. Jeho dalekonosný projektil jen těsně přeletěl branku.

Když už to vypadalo na těsné vítězství Kolešovic, Vaníček našel pasem Vrábíka, který sklepl míč na vápno a Krejčí v těžké pozici, asi i trochu nevědomky, posunul míč podél vyběhnuvšího Matějovského, a ten doskákal až do sítě.

V 90. minutě mohli hosté strhnout výsledek znovu na svou stranu. Na pravé straně zakombinovali Štícha a střídající Jakub Polánek, centr přiletěl na hlavu osamoceného Jiřího Herinka, jeho gólovou hlavičku na poslední chvíli zablokovala obrana.

O druhém bodu tak znovu rozhodovaly pokutové kopy. Exekutoři ze strany Kolešovic ovšem neměli svůj den, když neproměnili Dan Polánek, Daniš ani Petr Matějovský. Kněževeský gólman Lenner vychytal tři pokutové kopy!



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček (hráč): Kolešovice jsou naším tradičním soupeřem a utkání je vždy velice bojovné, což se dnes potvrdilo. V zápase bylo hodně soubojů, něco málo emocí, ale hlavně málo branek. My nejsme spokojeni, byli jsme favorité a ztratili jsme bod. Bohužel jsme dnes měli obrovskou smůlu, jelikož jsme hosty po většinu zápasu tlačili, ale ne a ne přijít gólová situace. Možná nám chybělo více agresivity a větší hlad po gólu, branky prostě nepřijdou sami. Nutno dodat, že hosté dnes výborně bránili a přes jejich obranu se nám těžko procházelo, zaskvěl se i brankář Kolešovic, který nás několikrát výborně vychytal. Bod navíc samozřejmě bereme, a to hlavně díky Láďovi Lennerovi, jelikož chytil 3 pokutové kopy.

Český Lev Kolešovice
Michal Štícha (hráč): Zápas se musel určitě líbit. Po delší době jsme nedali Kněževsi nic zadarmo. Začátek zápasu byl v naší režii, a to asi domácí trochu zaskočilo. Navíc se nám podařilo vstřelit vedoucí branku. Pak jsme se soustředili především na defenzivu, i když pár nadějných brejků jsme mohli řešit určitě jinak. Pochvalu zaslouží celý tým za bojovnost až do poslední minuty. Vyzdvihnout je potřeba Marka Matějovského v brance, ten držel naděje na 3 body téměř až do konce zápasu. Škoda, chybělo málo, a mohli jsme odvést z Kněževsi výhru, na druhou stranu, to by bylo pro domácí, za předvedenou hru, hodně kruté a nefér.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - L. Malafa [-] (72. R. Čihař [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Kutílek [-] , M. Krejčí [-] - J. Vršecký [-] , P. Holeček [-] , K. Hrubý [-] , L. Kozák [-] (58. R. Vaníček [-] ) - P. Čihař [-] , J. Hanych [-]

Český Lev Kolešovice
M. Matějovský [-] - J. Kovář [-] , P. Matějovský [-] , J. Vician [-] , M. Štícha [-] - M. Stiska [-] , M. Houška [-] (83. J. Polánek [-] ) , T. Prais [-] (74. J. Herink [-] ) , M. Holeček [-] - J. Daniš [-] , D. Polánek [-]

ŽK: 50. L. Kozák , 78. K. Hrubý - 51. M. Stiska , 56. P. Matějovský , 66. M. Štícha .
Hráči zápasu: P. Čihař - M. Matějovský .
Místo: FK Kněževes. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Říha Michael - Josef Dědek, Gabriela Dědková.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.