0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janov přivezl body i z venku. Bodově se dotáhl na špici tabulky +FOTO


Branky


6. M. Peták , 16. L. Bajer , 58. M. Rosa
0

Janov neboduje jenom doma, venku mu to jde ještě líp. Lány, které se doma zároveň loučily se záložníkem Robinem Ambrožem, neměly štěstí... Robin zažil na hřišti nedaleko prezidentského zámku několik fotbalových sezon, ale tenhle zápas byl poslední v dresu SK Lány. Po zhruba deseti letech Ambrož odchází za prací do jiného kraje a bohužel se neloučí vítězně. Domácí si ale pozápasové oslavy zkazit nenechali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve velkém stylu, hosté se pustili do dvou šancí a hned v 6. minutě otevřel skóre po chybě I. Rybáře střelou z vápna Peták.

V tom samém čase mohli domácí srovnat, ale v brance byl jako vždy Kopáček. Janov měl štěstí, když se ani dva pokusy D. Dudášika nevešly mezi tři tyče. A tak hosté potrestali chybu P. Rajgla ve středu pole a po centru z pravé strany si kapitán D. Dudášik dal v podstatě vlastní gól, který sudí Stibor připsal Bajerovi.

Janov po šestnácti minutách vedl 2:0 a nic na tom nezměnil ani fakt, že Lány měly větší tlak. Kopáček si se vším poradil.

Podobně to probíhalo i ve druhém poločase. Domácí chybovali ještě jednou a znovu se jim to vymstilo, když bylo skóre zápasu po hodině hry zásluhou Rosy 0:3.

Při pohledu do tabulky už se svěřenci Milana Amlera mohou rovnat s rakovnickou Olympií, protože mají shodně 15 bodů. Lány zůstaly na osmi.

 

 

FOTO: Tomáš Kinter



Ohlasy k zápasu


SK Lány
David Dudášik (trenér, kapitán): Myslím si, že jsme byli lepší, ale Janov byl šťastnější a údernější. Ze čtyř šancí dal tři góly. My naopak nevyužili nic a dost pokusů vychytal i brankář Kopáček.

Sokol Janov
Tomáš Kinter (vedoucí): Našemu mužstvu se podařilo vstřelit rychlou úvodní branku. Poté jsme začali hýřit aktivitou a při napadání soupeře jsme využili chybu lánských zadáků ke vstřelení druhé branky. V druhém poločase jsme byli opět aktivnějším družstvem a dostávali jsme se do šancí, které jsme bohužel nedokázali využít. Po brance Rosy jsme se uklidnili a utkání dovedli do vítězného konce a zaslouženě vezeme z Lán plný počet bodů.



Sestavy


SK Lány
J. Čapek [-] - P. Dudášik [-] , D. Dudášik [-] , J. Loskot [-] , I. Rybář [-] (46. D. Jirava [-] ) - P. Rajgl [-] (46. J. Krátký [-] ) , J. Matějka [-] , Č. Dolák [-] , R. Ambrož [-] (80. V. Loskot [-] ) - K. Hladký [-] , M. Reichl [-]

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Kloub [-] , J. Melč [-] , J. Koukal [-] (60. J. Skoupý [-] ) , L. Bajer [-] - M. Peták [-] (76. A. Alijevič [-] ) , M. Rosa [-] (84. J. Koukal [-] ) , M. Karnafel [-] , J. Černý [-] (46. J. Linc [-] ) - R. Konvalinka [-] , P. Sajner [-]

ŽK: 89. D. Dudášik - 65. M. Peták , 83. J. Kloub .
Místo: Stadion Vlastimila Švolba. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stibor Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.