7:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další jednoduché vítězství pro Sedlčany C


Branky


13. V. Jindra (p.) , 33. P. Haas , 69. P. Haas , 70. F. Šťovíček , 72. P. Haas , 75. P. Haas , 87. P. Haas
0

Sedlčany konečně začínají předvádět výkony jaké se od nich očekávaly na začátku sezóny. Po snadné výhře s Dublovicemi, kterým vstřelily šest branek, tentokrát přidaly ještě jednu branku navíc a Hřiměždice B tak porazily vysoko 7:0. Největší zásluhu na tom měl Petr Haas, který se postaral hned o pět branek domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre z penalty otevřel Jindra

Podobné utkání, jako před týdnem v Dublovicích, bylo k vidění na sedlčanských Tavernách, kam zavítal tým Hřiměždice B. Ten tentokrát nemohl využít žádnou posilu z A-týmu, jak to často dělá především v domácích zápasech. A-tým Hřiměždic totiž ve stejném čase nastoupil k utkání v Mokrovratech. Hosté sháněli hráče na poslední chvíli a byli rádi za to, že vůbec dali dohromady kompletní jedenáctku.

 

Průběh zápasu byl naprosto jednoznačný, stejně jako před týdnem v Dublovicích i tentokrát sedlčanští uzavřeli svého soupeře na jeho půlce a téměř mu nedovolili přejít s balonem půlící čáru. První branku vstřelil z nařízeného pokutového kopu Vladimír Jindra a to ve 13. minutě. Po té domácí zahodili několik slibných šancí a další branku přidal až ve 33. minutě Petr Haas, jenž je normálně hráčem A-týmu, ale momentálně se zde rozehrává po zranění, které ho zhruba na měsíc a půl vyřadilo ze hry.

 

 

Haas se zastavil na pěti gólech!

Druhá půle přinesla podobnou podívanou jako ta první, jen gólů jsme mohli vidět víc. Domácí soupeře tlačily a dařilo se jim v kombinaci. Druhý poločas se náramně vydařil právě rozehrávajícímu se Petru Haasovi, který k jedné brance z prvního poločasu přidal ještě další čtyři. Při jednom z gólů se nebál předvést sólo, kdy proběhl z půli hřiště až před hřiměždického golmana a nedal mu šanci vyniknout.

 

Hřiměždice se za půlku dostávaly velmi sporadicky, za celý zápas dokázaly pouze dvakrát vystřelit a to navíc v obou případech mimo branku. Sedlčanský brankář Jan Ješuta tak byl po celý zápas bez práce. Naopak brankář Hřiměždic musel být v neustálé pohotovosti a hlavně díky němu skončilo utkání „jen“ 7:0, protože dalších asi pět tutových šancí zlikvidoval.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany C
Josef Brotánek(vedoucí, TJ Tatran Sedlčany C): „Zápas s Hřiměždicemi byl velmi podobný tomu s Dublovicemi v minnulém týdnu, náš tým soupeře vůbec k ničemu nepustil a naprosto zaslouženě si připsal tři body.“

TJ Vltavan Hřiměždice B
Michal Hodouš(hráč, TJ Vltavan Hřiměždice): „Naše áčko hrálo zápas ve stejnou dobu a tak jsme nemohli náš tým doplnit o hráče A-týmu, museli jsme využít i některé hráče, kteří s námi pravidelně nehrají a byli jsme rádi, že jsme nakonec vůbec poskládali jedenáctku.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany C
J. Ješuta [-] - V. Sůsa [-] , J. Pešek [-] , J. Pospíšil [-] , T. Brotánek [-] (46. M. Čermák [-] ) - J. Dvořák [-] , P. Sirotek [-] , V. Jindra [-] (65. M. Petera [-] ) - P. Haas [-] , R. Šťovíček [-] (46. F. Šťovíček [-] ) , R. Kvěch [-] (56. F. Hofman [-] )

TJ Vltavan Hřiměždice B
P. Pospíšil [-] - R. Šplíchal [-] , V. Krotil [-] , V. Havel [-] , O. Vacek [-] , J. Kahoun [-] , M. Vitásek [-] , T. Křesina [-] , J. Baštář [-] , M. Hodouš [-] , J. Hubner [-]

Hráči zápasu: P. Haas .
Místo: Tatran Sedlčany. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Soukup Marek - LHOTA Zdeněk (N), SMOLA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.