Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovice B otočily duel s Vysokým Chlumcem


Branky


0

Dublovický tým zavítal na hřiště Vysokého Chlumce, po první půli vše nasvědčovalo tomu, že domácí tým zvítězí. Hosté se však v druhépůli nadechli k velkému obratu ze 4:2 na 4:5 Chlumec opět tradičně doplatil na neproměněné šance a přenechal svému soupeři všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrickem otočil Hanák

Dublovice na Vysoký Chlumec přijeli s jasným cílem bodovat, ale domácí tým měl jasno v tom, že je potřeba konečně pořádně zapnout a hrát fotbal. Domácí se sice v úvodu opět nevyhnuli kisksům a po jednom takovém v 7. minutě vstřelil branku dublovický mladík David Dřevojan. Vše ostatní už ale v první půli nasvědčovalo tomu, že body uhrají domácí. Na otočení nepříznivého stavu měl největší zásluhu útočník Pavel Hanák, který mezi 16. a 37. minutou stačil nastřílet hattrick. Jednou brankou také přispěl Jaroslav Pilař. Za Dublovice skóroval v první půli ještě Michal Demen. Do šaten se tak šlo za stavu 4:2.

Hororový druhý poločas pro Chlumec

Po výkonu v první půli se zdálo, že domácí by neměli mít problém dotáhnout utkání do vítězného konce. Jenže druhá půle byl pro domácí spíše hororem. Po nepochopitelných minelách v obraně Vysokého Chlumce, dokázaly Dublovice už v 50. minutě utkání srovnat na 4:4, postrali se o to Radim Janoušek a Michal Demen. V dalším průběhu zápasu byl domácí celek opět aktivnější a zdálo se, že i přes komplikace by mohl toto utkání dovést k vítěznému konci, jenže domácí Chlumec opět vynikal ve své „oblíbené“ disciplíně - pálení šancí a protože fotbalové pravidlo nedáš-dostaneš fungovalo dokonale, dočkali se branky místo domácích, hosté, kterým tři body v 80. minutě vystřelil David Krůta.

 

Dublovice B tak tímto výsledkem přeskočily v tabulce právě Vysoký Chlumec a jsou osmé, Chlumec padl na deevátou příčku, na které má stejně bodů jako desáté Kňovice, které, ale mají oproti Chlumci podstatně horší skóre, pod což se výrazně podepsal i Vysoký Chlumec, který Kňovicím nadělil 13 branek.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoký Chlumec
Ludovít Kiš (trenér, SK Vysoký Chlumec): „Bohaté utkání na góly, gratulace soupeři. Domácí obrana hoří jako papír a říkám sám za sebe, že nevím co s tím dělat. Dnes nám chyběl gólman Tesař, ale Víta Pečený ho skvěle zastoupil.“




Sestavy


SK Vysoký Chlumec
V. Pečený [-] - Š. Kiš [-] , R. Šneller [-] (55. V. Pech [-] ) , M. Baloun [-] (62. J. Novotný [-] ) - R. Šťovíček [-] , J. Kiš [-] , S. Havel [-] , L. Chlasták [-] , J. Pilař [-] - J. Čejda [-] , P. Hanák [-]

TJ Sokol Dublovice B
D. Burian [-] - P. Vystyd [-] (33. V. Kopka [-] ) , J. Dvořák [-] - J. Pešek [-] , D. Krůta [-] , R. Janoušek [-] , M. Tesárek [-] , D. Šebek [-] , A. Burian [-] - D. Dřevojan [-] , M. Demen [-] -

Místo: SK Vysoký Chlumec. Rozhodčí: Kuchař Emil - HŘEBEJK Vladimír (N), ZVĚŘINA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.