Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kňovice opět odjely domů s debaklem, tentokrát z Kosovy Hory(+FOTO)


Branky


2. L. Marhefka , 15. P. Moudrý , 27. M. Valenta , 31. P. Moudrý , 36. P. Moudrý , 51. L. Marhefka , 61. L. Marhefka , 70. J. Burda , 80. O. Sůva , 85. Z. Pilík (p.) - 25. L. Kozel
0

Kňovicím se v posledních kolech vůbec nedaří, tentokrát utrpěly porážku 10:1 na hřišti Kosovy Hory. Hlavní postavou Kosovy Hory byl Lukáš Marhefka, který nastřílel hattrick a u dalších branek asistoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marhefka byl téměř u všeho podstatného

Do utkání lépe vstoupil domácí celek Kosovy Hory, skóre dokázal otevřít už po dvou minutách hry a postaral se o to Lukáš Marhefka, který napálil míč do šibenice kňovické branky. Díky menšímu hřišti v Kosově Hoře, se hra přelévala rychle ze strany na stranu. Další branka přišla v 15. minutě. Po přihrávce od Marhefky se prosadil Petr Moudrý. Za Kňovice jako první vyslal střelu, která mířila mezi tyče Martin Staněk, hráč který prostředí v Kosově Hoře velmi dobře zná, neboť zde dlouhé roky působil. Ve velké šanci se ocitl také záložník Tomáš Loch, který mohl po odrazu míče střílet do odkryté branky, špatně si však zpracoval míč a při následném postupu na brankáře už neuspěl.

 

Snížení a malá naděje pro Kňovice přišla ve 25. minutě. Po faulu se k rozehrávce postavil David Burda a chtěl rozehrát na svého spoluhráče Lukáše Kozla, což se mu vůbec nepovedlo a kňovický trenér Miroslav Čermák už se nadechoval k tomu, aby Burdovi za lajdáckou rozehrávku vyčinil. Situaci ale zachránil Lukáš Kozel, který špatně rozehraný míč přeci jen stihl dříve než soupeř a z první ho napálil. Míč se, k překvapení všech, obloučkem snesl až za záda brankáře Tomáše Noska a Kňovice tak na chvíli duel zdramatizovaly.

 

Nadšení Kňovic ze vstřelené branky však nemělo dlouhého trvání. Jejich nadšení opět zmrazil inkasovaný gól z kopačky Miroslava Valenty ve 27. minutě. V akci, která vedla ke gólu měl opět prsty i Lukáš Marhefka, který byl v zápase téměř u všeho důležitého. Další dva zásahy přidal ještě v první půli Petr Moudrý, který nejprve prokličkoval přes tři hráče Kňovic a poté prostřelil brankáře Hodíka a při další brance ukázal svoji pohotovost při střelbě. Opět mu nahrával Lukáš Marhefka.

 

 

 

Marhefka a Moudrý si připsali hattrick

Do druhé půle se nastupovalo už za v podstatě rozhodnutého stavu. Hattrick si v dresu Kosovy Hory připsali dva hráči, prvním byl Petr Moudrý, který jej stihl už v prvním poločase. Ve druhém poločase se k němu přidal také Lukáš Marhefka. Jednou brankou přispěl k vítězství také Jan Burda. Kňovice se, i když už neměly šanci na body, úplně nevzdaly a snažily se alespoň korigovat nepříznivý stav. Ke střele se v druhé půli dostali i dva střídající hráči Jan Třešnák a Daniel Perníček. Třešnák svou střelou našel pouze náruč brankáře a Perníček po průniku po volné pravé straně střílel na vzdálenější tyč, ale míč chytil opačnou rotaci, než bylo potřeba a těsně minul tyčku Noskovy branky.

 

Krásnou střelou do šibenice se prezentoval také Ondřej Sůva. Brankář Kňovic Vladislav Hodík poté demonstrativně zahodil rukavice a s gestem, které by se dalo přeložit jako „stejně jsem tu zbytečně“ se vydal jakoby směrem do šaten. Do brány se samozřejmě vrátil a v závěru ještě musel čelit pokutovému kopu. Ten proměnil střídající Zdeněk Pilík a uzavřel tak gólový účet tohoto utkání.

 

Kňovice se tak po slibném začátku sezony propadly už na předposlední místo, za nimi už je pouze Krásná Hora B. Za poslední tři zápasy Kňovice obdržely neuvěřitelných 28 gólů, zatímco do sítí soupeřů se v těchto zápasech trefily pouze třikrát. Kosova Hora se po tomto vítězství posunula na druhou příčku tabulky, kde má momentálně stejně bodů jako Nová Ves B, která nečekaně zaváhala. Na první příčku, kterou opanuje Prostřední Lhota, ztrácí Kosova Hora dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kosova Hora B
Ladislav Sůva(trenér, TJ Sokol Kosova Hora B): Podařilo se nám dát dva rychlé góly, ale Kňovice snížením na 2:1 zápas na chvilku zdramatizovaly. „Do druhé půle se nastupovalo za stavu 5:1 a bylo prakticky rozhodnuto i když jsme dlouho nemohli vstřelit gól. Kňovice odehrály zápas se ctí i za nepříznivého stavu. Nutno dodat, že tento výsledek před zápasem nikdo z nás nečekal.“

FC Kňovice
Miroslav Čermák(trenér, FC Kňovice): „Kosova Hora nás jasně přehrála, předčila nás hlavně svojí pohotovostí v zakončení, v situacích, kdy by náš soupeř už střílel na bránu, my jsme se stále snažili něco vymýšlet a většinou z toho pak nebylo nic.“



Sestavy


TJ Sokol Kosova Hora B
T. Nosek [-] - J. Červinka [-] , L. Kymla [-] , D. Šmejkal [-] (46. Z. Pilík [-] ) , O. Sůva [-] - M. Valenta [-] , J. Kouklík [-] , M. Rosa [-] (60. J. Kutil [-] ) , J. Burda [-] - L. Marhefka [-] - P. Moudrý [-]

FC Kňovice
V. Hodík [-] - P. Šťovíček [-] , M. Staněk [-] , R. Křížek [-] (65. D. Perníček [-] ) - F. Bláha [-] , V. Vršecký [-] , V. Bartůněk [-] , L. Kozel [-] , T. Loch [-] (75. Z. Liška [-] ) - M. Sirotek [-] (46. J. Třešňák [-] ) , D. Burda [-] -

Hráči zápasu: L. Marhefka , P. Moudrý .
Místo: TJ Sokol Kosova Hora. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.