T. Orlt 15.
2:1p.
(1:1)
73. V. Kinzl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:00

26.kolo, Ústecký | Teplice | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o vrchní část tabulky rozhodl Duchcov až na penalty, Kostomlaty se musí spokojit s bodem


Branky


15. T. Orlt - 73. V. Kinzl
7

Duchcov dokázal v první půli jít po standardní situaci do vedení. Kostomlaty se ale zvedly a začaly hrozit. Ve druhé půle nakonec srovnaly podobně jako domácí z přímeho kopu a tak se šlo na penalty. Tam bylo úspěšnější béčko Duchcova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól ze standardky

Domácí tým FK Duchcov B přivítal FK Kostomlaty. Oba týmy se mezi sebou přetahují o vrchní pozice tabulky. Začátek zápasu hosty nezastihl v nejlepším rozpoložení. Přicházela spousta zkažených přihrávek a nakopávaných míčů, které s lehkostí domácí obrana odvracela. Domácí Duchcov měl více ze hry, Kostomlaty musely spoustu vzniklých situací hasit za pomocí faulů. Jeden takový se udál v 15. minutě, kdy byl domácí hráč faulován na hranici vápna. Standardky se ujal Tomáš Orlt, který za přispění tyče poslal Duchcov do vedení. Hosté se ale vzchopili a chtěli bojovat. Přidali na pohybu a na důrazu. Domácí do poločasu zahrozili ještě jednou opět ze standardní situace, střelu ale bravůrním zákrokem zkrotil brankář Kořínek. Závěr první půle patřil Kostomlatům. Tlak před šestnáctkou ale využít nedokázaly a do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Kostomlaty srovnaly

Do druhé půle vstoupily Kostomlaty velmi aktivně, potřebovaly vyrovnat.  Díky vysokému napadání ihned ze začátku poločasu uloupily míč a šly tváří tvát brankaři, překonat ho ale nedokázaly. Průběh druhé půle byl obdobný jako závěr té první. Hosté měli jednu šanci za druhou, vše ale likvidoval domácí gólman Lukáš Kouba. Přeci jenom se to nakonec povedlo. V 73. minutě srovnal po krásně zahraném přímém kopu Václav Kinzl. Jednalo se ovšem o poslední branku, kterou druhý poločas nabídl. Po vyrovnaném stavu 1:1 se tak o druhý bod šli borci porvat na penalty.

Hosté tlak nezvládli

V pokutových kopech byl úspěšnější tým Duchcov. Domácí dokázali proměnit všechny své kopy, zatímco Kostomlaty bohužel pro ně dvakrát zaváhaly.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov B
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Nastoupili jsme bez náhradníků, navíc někteří z hráčů měli v nohách zápas áčka. Proti kvalitnímu týmu Kostomlat ale kluci podali heroický výkon. Na penalty jsme urvali vítězství na svou stranu.

FK Kostomlaty pod Milešovkou
Petr Bláha, předseda klubu: Začátek zápasu jsme hodně kazili, po brance domácích jsme se ale zvedli a ujali se diktování tempa zápasu. Po vyrovnání z druhé půle jsme šli kopat penalty. Domácí gólman nám bohužel dvě rány chytil. Chtěli bychom poděkovat naší skvělé fanouškovské základně, která nás celý zápas hnala dopředu a hlasitě povzbuzovala do poslední chvíle.



Sestavy


FK Duchcov B
L. Kouba [-] - M. Guida [-] , M. Bára [-] , M. Kopřiva [-] , M. Smejkal [-] , T. Orlt [-] , T. Štajnc [-] , P. Svatoš [-] , T. Mudrák [-] , D. Kubánek [-] , J. Hájek [-]

FK Kostomlaty pod Milešovkou
A. Kořínek [-] - J. Hejl [-] , A. Hänel [-] , J. Polák [-] , M. Kugler [-] , P. Hejhal [-] , P. Polívka [-] , M. Hänel [-] , R. Řeřicha [-] , P. Bláha [-] , V. Kinzl [-]

ŽK: 59. J. Hájek - 8. P. Hejhal , 60. J. Hejl , 85. R. Řeřicha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FILO Ivan - IPSER Jiří, NOVÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Antonín Beck, hráč
Tip experta: výhra hostů

Kostomlaty po nás nejlépe hrající tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích