Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústecké derby dopadlo lépe pro TJ Střekov.


Branky


7

Tohle ústecké derby bylo plné soubojů a šancí od obou týmů. TJ Střekov se ale dokázal prosadit více a pojistil si tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepovedený poločas pro TJ Střekov

Po minulém domácím debaklu Střekova udělali několik změn v sestavě, když na hřiště poslali zkušenost. Na hrbolatém hřišti se příliš kombinovat nedalo, o to víc bylo zapotřebí bojovnosti. Zpočátku byla hra opatrná a neurovnaná, až v 34.minutě se dostali domácí do vedení po gólu Krupičky Pavla. To bylo nepříjemné pro Střekov, který odcházel s jedním gólem v síti.

Druhý poločas byl v režii Střekova

Druhý poločas byl pro Střekov klíčový, když během 11 minut dokázali vstřelit tři branky. První branka padla v 57.minutě po výborně sehraném rohovém kopu, ketrý zakončil Stožický Lukáš. Druhý gól padl v 61.minutě po střele Holuba Jana a už vedli 2:1. Třetí gól padl po krásné střele Bednáře Michala a velký obrat byl dokonán. V 85.minutě se povedlo domácím snížit aspoň na 1:3 po zásluze Přibyla Václava. Střekovu se povedlo po náročném a bojovném výkonu ukořistit tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Střekov
Barát Jindřich (trenér Střekova): "S výkonem svých hráčů jsem byl hlavně v druhém poločase spokojen. Bylo vidět, že chtějí zápas otočit a zvítězit a dali do své hry i srdce. Dali tím soupeřům najevo, že se s námi ještě musí počítat a že svou kůži nenecháme zadarmo. Byl to zároveň krásný dárek pro našeho útočníka Lukáše Stožickeho, kterému se v časných hodinách narodila dcera. Gratulujeme!"



Sestavy


TJ Svádov-Olšinky
V. Urbánek [-] - V. Ajm [-] (80. J. Doskočil [-] ) , P. Janouš [-] (66. M. Košvica [-] ) , J. Vanša [-] , P. Krupička [-] - P. Blaško [-] , V. Vodehnal [-] , V. Přibyl [-] , A. Lukeš [-] - M. Novák [-] , Š. Ren [-] (66. F. Jelínek [-] ) -

TJ Střekov
J. Vondruška [-] - R. Navarra [-] , V. Bednář [-] , T. Zimák [-] , J. Perk [-] - L. Stožický [-] (90. M. Ťulák [-] ) , R. Vošahlík [-] , T. Jančík [-] , M. Bednář [-] (83. O. Franc [-] ) - J. Kubaška [-] , J. Holub [-] (66. J. Pokorný [-] )

ŽK: 12. Š. Ren , 51. A. Lukeš , 86. P. Blaško - 20. T. Zimák , 81. L. Stožický .
Místo: Svádov - Olšinky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Říha Viktor - TESKA Miroslav, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vojtěch Bebelák

Expert: Jaroslav Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - Slavoj Bohušovice nad Ohří | Ústecký | Litoměřice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích