Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:45

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Chuderově.


Branky


7

Neskutečný zápas se odehrál v Chuderově, když padlo dohromady až sedm gólů. Zápas byl velmi vyrovnaný a také plný šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas začal ve velmi rychlém tempu. První gól padl už v 8.minutě, když Elmerich Jakub z leva předběhl hráče a trefil gólmana, od kterého se odrazil míč zpátky na Elemericha Jakuba, který v pohodě uklidil míč do branky. Domácí ale nevedli dlouho, po střele Línka Ondřeje dokázali vyrovnat už v 20.minutě. Toto skóre nebylo zase na dlouho, když byl nakopnut centr na Kříže Josefa a ten po dorážce skóroval pro Chuderov. 

2:2 v druhém poločase

Druhý poločas se otevřel už v 49.minutě po střele Šulce Patrika, který pomohl srovnat Dobkovicím. Hosté se dokonce dostali do vedení po centru, který dokázal zakončit halvou Dyrynk Jaromír. 58.minuta byla zase v režii domácích, když se dostal míč před prázdnou branku k Elmerichovi, který ho uklidil do sítě. Po necelých sedmi minutách si domácí dokázali vytvořit šanci, kterou proměnil znovu Elmerich Jakub a také to byl jeho hattrick. Do konce poločasu padlo už jen pár žlutých karet a jinak se odehrál v defenzivním stylu.



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Martin Vosyka (hráč Chuderova): "Zápas byl velmi vyrovnaný a plný šancí, ale my jsme je dokázali proměnit a zajistit si tři body do tabulky. Jinak musím vyzdvihnout výkon celého týmu, ale i hattrick Elmericha Jakuba."




Sestavy


FK Chuderov
Z. Dvořák [-] - Z. Zvonek [-] , Š. Jetenský [-] , J. Elmerich [-] , L. Schmied [-] - R. Moučka [-] , J. Maštalíř [-] , K. Dobosh [-] (34. J. Kříž [-] ) , V. Kabátník [-] (54. Š. Kužel [-] ) - M. Protschke [-] , M. Tikovský [-] -

SK Dobkovice
J. Žalda [-] - J. Řeháček [-] (68. C. Popescu [-] ) , M. Vondráček [-] , J. Šmalcl [-] , D. Kutzler [-] - O. Línek [-] , K. Pekař [-] , P. Šulc [-] , M. Štol [-] - J. Dyrynk [-] , T. Boček [-] -

Místo: Chuderov. Počet diváků: 78. Rozhodčí: Holly Martin - STUPKA Josef, FAIGL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vojtěch Bebelák

Expert: Jaroslav Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - Slavoj Bohušovice nad Ohří | Ústecký | Litoměřice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích