Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj Bohušovice nad Ohří zničili svého soupeře TJ Střekov 10:1


Branky


6

Slavoj Bohušovice nad Ohří vedli už po 12.minutách 3:0, zatímco TJ Střekov se trápil s marodkou a absencí hráčů. Bohušovice jsou nyní už jen 2 body na třetí Křešice a Střekov zůstává furt na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky za první poločas

Již před zápasem měl TJ Střekov problémy se sestavou, když jim onemocněl jeden obránce a dalších 5 hráčů bylo mimo kvůli prodlouženému víkendu. Nic na tom ale neměnil fakt, že byli natěšeni na zápas v domácím prostředí na přírodní trávě. Bohužel už po 12.minutě prohrával TJ Střekov 0:3 a bylo tzv. po zápase. Tři obrovské chyby v obraně nastavily ráz zápasu a zahýbaly s psychikou TJ Střekovu.

První gól padl už ve 3.minutě, když si obrana Střekovu nepohlídala Davida Brůžu a pohotově zakončil. Druhý gól padl necelých 5.minut na to po faulu TJ Střekova v pokutovém vápně. Penaltu si vzal na starost nejlepší střelec ligy Jakub Ortbauer, který jí také proměnil a zvýšil na 2:0 pro Bohušovice. Jakub Ortbauer skóroval i v 12.minutě, když si ho obrana znovu nepohlídala a mohl v klidu zakončit. V 30.minutě se znovu dostal k míči Jakub Ortbauer a samozřejmě potvrdil své kvality a zvýšil na 4:0, také z toho byl zasloužený hattrick. Bohušovice mohli odcházet do kabin s klidnou hlavou.

Demolice v druhé půli

Druhý poločas se pak nesl v podobném duchu jako ten první a nakonec Bohušovice nasázely 10 gólů do sítě TJ Střekova. TJ Sřekov dělal v zápase až moc chyb a toho silný soupeř okamžitě využíval v gólové situace. TJ Střekov dokázal skórovat jen jednou a to až v 78.minutě po střele Stožického Lukáše, jen TJ Střekov už se nemohl ani radovat.

Pátý gól padl v 48.minutě, když na své konto přidal už čtvrtý gól v zápase Jakub Ortbauer. Šestý gól přidal Matějka Tomáš v 60.minutě zápasu. Jakub Ortbauer přidal dokonce další gól a potvrdil své kvality (66.minuta). Zaváhání Bohušovic využil Stožický Lukáš, který dal jediný gól TJ Střekova. V 83. a 87.minutě se trefil Šulc Jan. Tuhle demolici dokonal Matějka Tomáš který přidal desátý gól v nešťastné 90.minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Jindra Barát (trenér Střekova): "Jsem strašně zklamaný z dnešního zápasu, neboť to nebyl první výbuch na jaře a je potřeba se podívat pravdě do očí. Jediné co je omluvitelné je snad fakt, že jsme měli těžký los a setkali se s velmi dobře připravenými soupeři, což však neomlouvá ten fakt, že jsme obdrželi ze 4 zápasů 26 gólů. Na takové příděly jsem nebyl nikdy zvyklí a je mi z toho opravdu stydno."

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jakub Ortbauer (hráč Bohušovic): "Jinak než pozitivně to nejde. Dobře jsme do toho vstoupili, po 12.minutách tři nula je vždy dobrý. Pak hned ze začátku druhého poločasu jsme hned dali gól a pak už se to dohrávalo. Nechtěli jsme nic podcenit a myslím si že se povedlo, 10 gólů jsme už dlouho nedali a venku je to snad poprvé."



Sestavy


TJ Střekov
J. Lhotský [-] - M. Novotný [-] (13. V. Chekhmir [-] ) , T. Zimák [-] , J. Perk [-] , M. Bonk [-] - M. Bednář [-] (57. M. Ťulák [-] ) , T. Jančík [-] (67. V. Chekhmir [-] ) , R. Vošahlík [-] , L. Čermák [-] (67. J. Pokorný [-] ) - J. Kubaška [-] , L. Stožický [-] -

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - J. Šulc [-] , T. Matějka [-] - M. Dalešický [-] , M. Šikner [-] , M. Fiala [-] - J. Ortbauer [-] - D. Brůža [-] , M. Cigánek [-] , P. Dráb [-] , P. Mecl [-] (49. D. Matuška [-] )

ŽK: 42. T. Matějka , 68. M. Šikner .
Místo: Střekov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Budský Václav - HRNEČEK Lukáš, KŘEČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - Vaňov | Ústecký | Ústí nad Labem

Tip: výhra hostů

Vojtěch Bebelák

Expert: Jakub Ortbauer
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů