1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 13:00

17.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předehrávka červnového kola mezi Habarticemi a Jindřichovicemi skončila remízou.


Branky


0

V předehrávce červnového kola se v Habarticích poprvé po zimní pauze sešli v ostrém soutěžním zápase hráči Habartic a Jindřichovic pod Smrkem. Z prvního vzájemného duelu si odnesly tři body Jindřichovice, kdy zdolaly Habartice 1:0. Habartice měly tedy v tomto zápase o motivaci postaráno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Jindřichovic nastartoval utkání.

Pro Habartice začal zápas hrůzostrašně. Hned ve 4. minutě vstřelil gól hostující kapitán Marek Knapp. Domácí poté tlačili soupeře s vidinou vyrovnání. Soupeř z Jindřichovic ale skvěle bránil. Habartice měly pár šancí při standartních situacích. Žádnou z nich ale neproměnili. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:1 z pohledu domácích.

Habartice dokázaly i v deseti vyrovnat!

Ve druhém poločase vyslaly Habartice do hry dva mladíky. Těmito mladíky byli krajní hráči Jakub Riedel a Samuel Feri. Právě Samuel Feri si po vzoru Martina Filla nechal dát dvě rychlé a zbytečné žluté karty. Habartice dohrávali v deseti. To jim ale paradoxně pomohlo. Zatlačili soupeře, vyčkávajícího na protiútoky, k jeho vlastní bráně. Dobývání brány Jindřichovic přineslo ovoce v 76. minutě. Prosadil se Tomáš Švandrlík, který našel ve vápně odražený balón a srovnával na 1:1. Švandrlík měl poté ještě jednu šanci. Spolehlivě chytající gólman hostí ale jeho střelu chytil. 



Ohlasy k zápasu


Habartice
Jakub Vocásek (hráč a člen výboru Habartic): Před zápasem jsme brali pouze tři body. Po průběhu a faktu, že jsme hráli v deseti, je pro mě bod zlatý.




Sestavy


Habartice
T. Franc [-] - P. Kupec [-] (46. J. Riedel [-] ) , M. Kyncl [-] , R. Rysiowski [-] (46. S. Feri [-] ) , J. Soukup [-] (85. M. Soukup [-] ) , T. Švandrlík [-] , P. Vnouček [-] , M. Vnouček [-] (60. M. Ondrejkovič [-] ) , J. Vocásek [-] , J. Kopecký [-] , O. Přenosil [-] (60. S. Sedláček [-] )

Jindřichovice p. S.
M. Krause [-] - J. Vančura [-] , V. Řehák [-] (60. M. Pěkný [-] ) , T. Hroch [-] , M. Knapp [-] - R. Lenhart [-] , M. Knapp [-] , D. Vančura [-] (46. P. Hrouda [-] ) , P. Drahoňovský [-] - D. David [-] , V. Kopecký [-] (85. A. Romaněnko [-] )

ŽK: 47. S. Feri , 62. J. Soukup , 65. M. Vnouček , 89. S. Sedláček - 39. M. Knapp , 80. P. Hrouda . ČK: 47. S. Feri .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Karlík Jiří - PRŮŠEK Petr, VOJÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.