Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

12.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska si připsala první jarní vítezství!


4

V tomto kole přivítala Horní Řasnice Vísku. Oba dva soupeři potřebovali v tomto zápase bodovat, jelikož si na jaře ještě ani jeden z týmů nepřipsal výhru. Jejich první vzájemné střetnutí skončilo remízou 2:2. Pojďme se tedy podívat, co nám přineslo poslední utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila hostům

Vísce vyšel hned úvod utkání. Ve 2. minutě přišel dlouhý výkop brankáře. Ten se dostal až k Jakubu Šantrochovi, který otevřel skóre. Tato branka nakopla sebevědomí Vísky, která poté hýřila aktivitou. Ve 14. minutě kopali hosté volný přímý kop. Ke kopu se postavil Ladislav Severýn, který se prosadil střelou na zadní tyč. V 19. minutě snížil domácí Ondřej Halík hezkou střelou zpoza vápna. Na tuto branku odpověděli hosté hned vzápětí. Prosadil se Jiří Vojáček, který byl vysunut z obrany na hrot útoku.

Druhý poločas patřil Vojáčkovi

Druhá půle nebyla tak zajímavá jako ta první. Jiří Vojáček završil hattrick góly v 71. a 86. minutě. Víska si pak už pohlídala vedení a nedala domácím šanci na vyrovnání. Hosté se tak můžou radovat z první jarní výhry. Na tu si bude muset Horní Řasnice ještě počkat.



Sestavy


Horní Řasnice
J. Pávek [-] - J. Halík [-] (46. M. Krýcha [-] ) , J. Halík [-] (77. V. Částek [-] ) , A. Bílek [-] (77. J. Karlík [-] ) , J. Kučera [-] (27. M. Horáček [-] ) , V. Sekáč [-] , R. Haloun [-] , O. Halík [-] , R. Čečatka [-] , J. Svoboda [-] (46. P. Černý [-] ) , J. Halík [-]

Víska
L. Polák [-] - M. Život [-] , S. Hejl [-] , J. Šantroch [-] (73. K. Pantůček [-] ) , P. Hoť [-] (61. L. Rejf [-] ) , L. Hybner [-] , Z. Komárek [-] , L. Severýn [-] , M. Novotný [-] , A. Jehlička [-] (52. K. Hamáček [-] ) , J. Vojáček [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠÍMA Roman - BENDA David (N), BALÁŠ Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Jaroslav Soukup
Tip experta: remíza

Nevyzpytatelné utkání a záleží, jak se kluci sejdou. Myslím, že hosté neprohrají. Bude to 2:2.

Tip: výhra domácích