Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartice nasypaly Vísce sedm branek!


Branky


5

Do Vísky toto kolo dorazily Habartice. První vzájemné střetnutí těchto celků skončilo v Habarticích remízou 2:2. Hosté chtěli navázat na výhru s Frýdlantem C a Víska naopak odčinit debakl s Hejnicemi B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek Habartic v první půli!

Hostující celek poslal do vedení Martin Kyncl ve 12. minutě. O sedm minut později zvýšil na 2:0 pro Habartice Robin Rysiowski. Hosté se mohli těšit z toho, že se jejich střelec Martin Kyncl probudil ze zimního spánku. Ve 21. minutě totiž přidal svůj druhý gól. Habartice ovládaly hru. Výsledkem toho byly ještě dvě branky do sítě Vísky v první půli. Ve 42. minutě se trefil Tomáš Švandrlík a ve 44. minutě hráč minulého kola Ondra Přenosil. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:5 z pohledu domácích.

Hattrick Kyncla!

Domácímu celku se nedala upřít snaha. Dokázali předvést i nějakou tu kombinace. Většina akcí ale skončila maximálně na hranici vápna Habartic. V 65. minutě zvýšil na rozdíl šesti branek hattrickem Martin Kyncl. Poslední gól zápasu pak vstřelil Pavel Kupec. Habartice si odvážejí z Vísky vysokou výhru 7:0!



Ohlasy k zápasu



Habartice
Jakub Vocásek (hráč a člen vedení Habartic): Musím pochválit domácí za skvěle připravený trávník. Na třetí třídu paráda.



Sestavy


Víska
L. Polák [-] - K. Pantůček [-] - J. Šantroch [-] (74. M. Schvär [-] ) , P. Škoda [-] (61. P. Sláma [-] ) , Z. Komárek [-] , L. Severýn [-] , A. Jehlička [-] , L. Rejf [-] , M. Život [-] , J. Vojáček [-] , S. Hejl [-]

Habartice
T. Franc [-] - M. Kyncl [-] (79. T. Svoboda [-] ) , R. Rysiowski [-] , B. Tůma [-] , J. Soukup [-] , T. Švandrlík [-] (61. S. Sedláček [-] ) , P. Vnouček [-] , M. Vnouček [-] (54. P. Kupec [-] ) , J. Vocásek [-] , J. Kopecký [-] , O. Přenosil [-]

ŽK: 17. L. Severýn , 62. S. Hejl - 32. M. Kyncl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Albl Václav - NOVÁK Adam, KOTRBANEC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Ondra Přenosil
Tip experta: výhra hostů

1:2 pro nás (Habartice)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů