J. Votrubec 23.
V. Smolný 81. (p.)
2:1
(1:1)
38. M. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bulovka dokázala vyhrát i v početní nevýhodě!


Branky


23. J. Votrubec , 81. V. Smolný (p.) - 38. M. Zeman
5

Ve 21. kole přivítala Bulovka na svém hřišti Raspenavu. První vzájemný zápas letošní sezóny skončil 1:0 pro Raspenavu. Domácí Bulovka se mohla opět opřít o Jiřího Votrubce staršího, kterému vypršel karetní trest. Raspenavě se zase po karetním trestu vrátil Martin Zeman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Navrátilci do sestav skórovali!

Zápas dvou týmů, které na jaře neztratily zatím ani jeden bod, byl velmi vyrovnaný. Oba celky byly opatrné a nechtěly udělat chybu. Dá se říct, že některé pasáže úplně nelahodily oku diváka. Hrálo se především po vápna. I přes klidné tempo se povedlo v první půli oběma týmům skórovat. První se prosadila Bulovka. Ve 23. minutě poslal Machek do úniku Jiřího Votrubce staršího. Tomu se povedlo z hranice vápna přehodit brankáře Raspenavy. Hosté ale nechtěli připustit, aby odcházeli do šaten za nepříznivého stavu. Dokázali vsítit branku ve 38. minutě. O vyrovnání se postaral Martin Zeman.

Penalta pro Bulovku!

Druhý poločas začal opět opatrně. V 57. minutě šel do úniku Martin Zeman. Byl ale faulován domácím Tomášem Raimanem, který za svů zákrok viděl červenou kartu. Vyloučení Raimana paradoxně pomohlo Bulovce. Ta sice měla o hráče méně, začala ale mít více ze hry. Zápas chytil tempo a hrálo se nahoru dolu. U obou týmů jsme ale mohli vidět kupu nepřesností. Vyrovnaný stav platil do 81. minuty, kdy byl po faulu na domácího Hýbla nařízen pokutový kop pro domácí. K penaltovému puntíku se postavil Vojtěch Smolný. Nemýlil sea poslal Bulovku do vedení! Ke smůle hostujícího celku si na Smolného střelu brankář Jiří Prokop sáhnul. I tak ale skončil míč za jeho zády. Bulovka vyhrála souboj jarních neporažených týmů 2:1!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bulovka
Tomáš Vojar (hráč): Bulovka svým srdnatým výkonem vybojovala tři body a pokračuje v honbě za prvními Hejnicemi B!

Raspenava
Jiří Prokop (hráč): Nerad se vymlouvám na rozhodčí, protože vzhledem k jejich počtu můžeme být rádi za každého z nich. Rozhodčí se ale nemůže řídit hráči nebo diváky. Měl by se řídit podle sebe! Rozhodčí jsou mladí a každý děláme chyby. Je ale těžké, když první poločas končí po 44 minutách a druhý po 45 minutách i přes to, že v jeho průběhu byly prostoje přes deset minut.



Sestavy


TJ Sokol Bulovka
T. Vojar [-] - O. Zajíček [-] , T. Raiman [-] , V. Machek [-] , J. Votrubec [-] (66. V. Smolný [-] ) , V. Němec [-] , O. Smolný [-] , L. Hofman [-] (18. J. Franc [-] ) , T. Čuřík [-] , M. Hýbl [-] , J. Votrubec [-]

Raspenava
J. Prokop [-] - V. Zeman [-] , E. Hanzl [-] , V. Šmíd [-] , O. Machaň [-] , F. Papoušek [-] , J. Holub [-] , M. Zeman [-] , L. Rác [-] (82. M. Meneghel [-] ) , P. Koudelka [-] , M. Balog [-]

ŽK: 83. O. Zajíček . ČK: 57. T. Raiman .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HRUŠKA Martin - CERMAN Dominik, URBAN Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: Ondra Přenosil
Tip experta: výhra domácích

2:0 pro Bulovku.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza