2:3
(0:0)
55. M. Zeman
65. M. Zeman
70. M. Zeman (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes dvě vyloučení bere Raspenava tři body!


Branky


80. O. Kožarik , 83. V. Zrůst - 55. M. Zeman , 65. M. Zeman , 70. M. Zeman (p.)
1

Utkání mezi Dětřichovem a Raspenavou se odehrálo na špatném terénu. I přes to oba týmy předvedly obzvláště ve druhé půli pěkné výkony, které mohly potěšit příchozí diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudnější první poločas

Pro Dětřichov i Raspenavu bylo těžké zvyknout si na podmáčený terén. Oba týmy tak nasadily taktiku vyčkávání, až udělá soupeř chybu. Ani jeden z týmů ale v první půli chybu neudělal. Bez nějakých šancí a střel na bránu skončil první poločas za nerozhodného stavu 0:0.

Druhá půle byla o něčem jiném!

Druhá půle byla od první minuty plná soubojů. Raspenava otevřela po krásné akci v 55. minutě skóre, kdy se trefil Martin Zeman. Ten se trefil také v 65. a v 70. minutě. Zeman svým třetím gólem, který padl z penalty, završil hattrick. Zdálo se, že si tříbrankový náskok hosté z Raspenavy pohlídají. Opak byl ale pravdou. Domácí tým nakopla penalta, která byla nařízena v 78. minutě. K pokutovému kopu se postavil Ondřej Kožarik. Ten ale nedal! O dvě minuty se ale už prosadil, když snižoval na 3:1. V 81. minutě šel předčasně do sprch po druhé žluté kartě střelec hattricku, Martin Zeman. Domácí byli na koni! V 83. minutě přišel brejk Dětřichova, ze kterého se prosadil Vítek Zrůst. Rozdíl byl jedné branky! Zbytek zápasu byl velmi nervózní, jelikož hosté cítili od rozhodčích křivdu. Závěrem zápasu vyústila nervozita ve slovní výměnu takřka všech hráčů. Nezvládnutou situaci vyřešili rozhodčí červenou kartou pro hostujícího kapitána Martina Koudelku. I přes dvě vyloučení si Raspenava odváží tři body.



Sestavy


Dětřichov
O. Myška [-] - J. Vízner [-] , M. Vít [-] , M. Patrman [-] , R. Prokopec [-] (37. J. Hlávka [-] ) , V. Albert [-] (65. M. Demuth [-] ) - O. Kožarik [-] , D. Ráž [-] , L. Válek [-] (70. M. Čindějev [-] ) , V. Zrůst [-] - D. Votruba [-] (46. J. Merunka [-] ) -

Raspenava
V. Straka [-] - O. Machaň [-] , M. Zeman [-] , F. Papoušek [-] , J. Holub [-] , M. Meneghel [-] (60. V. Zeman [-] ) , E. Hanzl [-] , M. Koudelka [-] , P. Koudelka [-] , L. Rác [-] (60. J. Prokop [-] ) , M. Balog [-]

ŽK: 31. V. Zrůst , 41. D. Votruba - 31. M. Zeman , 37. P. Koudelka . ČK: 81. M. Zeman , 90. M. Koudelka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PETRÁŠ David - VODIČKA Jan, NOVÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích