V. Baláš 16. (vl.)
D. David 90.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 19:00

18.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice si v domácím zápase poradily s Vískou!


Branky


16. V. Baláš (vl.) , 90. D. David
3

V tomto kole zavítala Víska do Jindřichovic. Oba týmy bojovaly o plný počet bodů. Dva rozdílné poločasy ale rozhodly, ze si tří body může odnést pouze jeden z nich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

Jindřichovice byly od začátku aktivnější a lépe drželi míč. Vísce se nedařilo držet míč na kopačkách a běhali spoustu minut bez balónu. To je stálo mnoho sil. V 16. minutě přišel závar před brankou Vísky. Výsledkem byl vlastní gól Víta Baláše. Do konce první půle se nic významného nestalo. Šlo se tedy do kabin za stavu 1:0.

Zlepšení Vísky vyrovnání nepřineslo

Druhý poločas začala lépe Víska. Dařilo se jim udržet míč na kopačkách. Nepřineslo to ale žádné šance. S blížícím se koncem zápasu se Jindřichovice strachovaly o své jednobrankové vedeni. Zatáhli se tedy a bránili. Tím musela jít Víska do rizika a otevřela svoji hru. Toho využil v 90. minutě Dennis David. Zvýšil na 2:0 a Jindřichovice tak braly tři body.



Sestavy


Jindřichovice p. S.
M. Krause [-] - J. Vančura [-] , K. Skuček [-] (63. D. Karala [-] ) , M. Knapp [-] , T. Hroch [-] - R. Lenhart [-] (46. P. Hrouda [-] ) , D. Vančura [-] , M. Knapp [-] , P. Drahoňovský [-] - V. Kopecký [-] (59. M. Hrevuš [-] ) , D. David [-] -

Víska
K. Pantůček [-] - J. Šantroch [-] , J. Bělík [-] , L. Hybner [-] , M. Život [-] , J. Gregor [-] , P. Hoť [-] , V. Baláš [-] (46. K. Hamáček [-] ) , A. Jehlička [-] (58. J. Hrubý [-] ) , J. Vojáček [-] , P. Sláma [-] (46. L. Rejf [-] )

ŽK: 36. K. Skuček , 59. V. Kopecký - 27. J. Šantroch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PREISSLER Martin - EXNER David, MARTIN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích