1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2023 18:00

18.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Béčko" Hejnic vstoupilo do fotbalového jara úspěšně


Branky


89. J. Kozák - 12. T. Cifra , 67. M. Zrubec
3

V pátek 31. 3. se odehrál zápas mezi Hejnicemi B a Frýdlantem C. Zápas se hrál na umělé trávě ve Frýdlantu. Bylo to celkem vyrovnané střetnutí, které nabídlo spoustu šancí a diváci se rozhodně nenudil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólový první poločas napověděl

Domácí Frýdlant C využil toho, že má k dispozici hráče z "B-týmu". Na výpomoc přišli hráči Kozák, Peml, Bartoš a Krawczyk. Utkání bylo od začátku otevřené. Hrozily obě strany. Skóre otevřel ve 12. minutě hráč Hejnic, Tomáš Cifra. Byl to také jediný gól prvního poločasu.

Mládí Hejnic rozhodlo

Na zápase bylo znát, že Hejnice mají mladý tým. Byli rychlejší a dravější. Domácí Frýdlant dost přeběhali. V 67. minutě přišlo zvýšení vedení Hejnic, kdy se trefil kapitán Michal Zrubec. Frýdlant ještě dokázal snížit. Přesněji se to povedlo v  89. minutě posile z "B-týmu " Jaroslavu Kozákovi. Hejnice B si tedy odnášejí po výhře 2:1 z frýdlantské půdy tři body.



Sestavy


Slovan Frýdlant C
J. Votava [-] - V. Šorm [-] , M. Křiklava [-] (46. K. Krawczyk [-] ) , L. Kaplan [-] , M. Stýbal [-] (74. J. Bartoš [-] ) , M. Franc [-] , O. Marek [-] , L. Peml [-] , V. Mikan [-] (46. J. Kozák [-] ) , K. Martinů [-] , F. Šlejtr [-]

FK Hejnice 1945 B
M. Zavřel [-] - P. Sýkora [-] , J. Ouhrabka [-] , J. Leitner [-] , M. Havel [-] , P. Zoreník [-] (57. J. Čivrný [-] ) , T. Cifra [-] , P. Zoreník [-] , A. Fikl [-] , Š. Štícha [-] , M. Zrubec [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠÍMA Roman - KARLÍK Jiří, LOPUSZYNSKI Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích