2:5
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 15:00

15.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vesec B slaví postup!


Branky


1. J. Svoboda , 77. P. Špirko - 50. V. Müller , 52. M. Vrabec , 62. L. Hůlka , 68. J. Vacek (vl.) , 72. V. Müller
6

V tomto kole přijel do Václavic Vesec B, který mohl po případné výhře slavit postup. Motivace byla pro hosty obrovská. Václavice jim to ale nechtěli dát zadarmo, jelikož prohrály s lídrem soutěže oba předchozí vzájemné zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václavice zaskočily soupeře

Václavice se dostaly do vedení díky pokutovému kopu hned v 1. minutě. To se prosadil Jiří Svoboda a zaskočil tak Vesec. Hosté ale pak začali domácí tým tlačit. Drželi míč a Václavice hrozily maximálně z občasných protiútoků. Vesec se ale v první půli nedokázal prosadit a šel do kabin gólově naprázdno za stavu 1:0 pro domácí Václavice.

Obrat Vesce!

Hosté cítili, že si potenciální postup nemůžou nechat v tomto zápase utéci. V 50. minutě srovnal Vojtěch Müller. Do vedení poslal Vesec brankou v 52. minutě Michal Vrabec. Na 3:1 zvýšil o deset minut později Lukáš Hůlka. Vlastním gólem také svému týmu nepomohl Jaroslav Vacek. Bylo to již 4:1 pro Vesec B! Obrat dokonal v 72. minutě Vojtěch Müller, když přidal pátý gól do branky Václavic. Na konečných 2:5 z pohledu domácích upravoval v 77. minutě Patrik Špirko. Vesec B tak ve Václavicích vítězí a slaví tak zasloužený postup!



Sestavy


Václavice
M. Kropáček [-] - P. Volman [-] (76. P. Špirko [-] ) , J. Svoboda [-] (68. J. Tříska [-] ) , R. Pavliv [-] , J. Hanic [-] (86. T. Housa [-] ) , D. Klenovič [-] , O. Korolov [-] , J. Kovács [-] , M. Chmelík [-] , R. Urban [-] (46. J. Vacek [-] ) , M. Hiža [-]

Vesec B
M. Němec [-] - L. Vyhlídko [-] , F. Schmidbauer [-] (68. M. Hájek [-] ) , J. Čejchan [-] , M. Vrabec [-] , J. Pavlů [-] (79. J. Albrecht [-] ) , T. Brauner [-] , V. Málek [-] , V. Müller [-] (79. V. Molnár [-] ) , J. Veverka [-] (57. L. Hůlka [-] ) , R. Burde [-]

ŽK: 40. R. Urban - 81. M. Vrabec , 86. M. Hájek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Souček

Expert: Ferdinand Schmidbauer
Tip experta: výhra hostů

Jednoznačně zvítězíme (0:7).

Tip: výhra hostů