Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 17:00

14.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výlet do Holic


5

V posledním kole již mnoha týmům jde pouze o to dobře si zahrát. Jak takový zápas, kdy se jede spíše na výlet než na fotbal, může dopadnout, poznala v pátek na vlastní kůži Rohoznice. Ta si z Holic odvezla nelichotivý debakl 8:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ještě jakž takž

První poločas vzájemného souboje mezi holickou rezervou a Sokolem Rohoznice ještě nesignalizoval, že by mohlo dojít na blamáž. 

Hosté přijeli s jedním hráčem na střídání, chyběla ovšem brankářská jednička Matěj Zahradník, a to byl asi největší průšvih.

Do brány se musel postavit jindy ofenzivní křídelník Malinský. Domácí sestava nevykazovala výraznější absence.

Už v 7.minutě musel ze hry hostující Štěpánek, místo něho naskočil Buchta a rázem už Rohoznice na střídání neměla vůbec nikoho.

Oslabení hosté v prvním poločase ještě drželi krok s holickou rezervou a gólově se prosadili pouze Kopřiva v 15. a Kudrna ve 28.minutě - 2:0.

Hosté dostali nasypáno

Gól Adama Kovaříka ve 48.minutě na 3:0 definitivně zlomil odpor Rohoznice a ta se po tomto gólu úplně rozložila. Holice kombinovaly a dělaly si na trávníku prakticky co chtěly. Rohoznice pouze stínovala.

Dva hráči domácích si tak mohli vstřeleným hattrickem vylepšit své střelecké statistiky - Tomáš Kopřiva i Adam Kovařík tak nakonec v sezóně 2022/23 vstřelili shodně 20 branek.

Definitivní účet jasného utkání podtrhl v 81.minutě Krpata na 8:0.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Rohoznice
Jakub Skoupý, obránce Rohoznice: "Neměli jsme gólmana. Já hrál se zraněním, nikdo na střídání. Ještě navíc hrál spoluhráč po zranění po 4 letech. Neměli jsme nic. Není co k tomu dodat."



Sestavy


SK Holice B
F. Hájek [-] - D. Machatý [-] (66. J. Bartoníček [-] ) , D. Valenta [-] , V. Klasovitý [-] , J. Krpata [-] , A. Kovařík [-] , T. Kopřiva [-] (60. P. Vodák [-] ) , R. Machatý [-] , J. Černý [-] , D. Kudrna [-] , P. Kopa [-] (60. O. Vojtěch [-] )

Sokol Rohoznice
V. Malinský [-] - R. Kršák [-] , M. Mlynka [-] , O. Metelka [-] , M. Staroba [-] , R. Fidler [-] , A. Spěvák [-] , M. Křenek [-] , J. Štěpánek [-] (7. J. Buchta [-] ) , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-]

ŽK: 68. P. Šmaha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čermák Jiří - VONDRUŠKA Daniel, KLAMTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Mirek Pýcha
Tip experta: výhra domácích

Domácí s variantou mladých pušek nebo se zkušenou sestavou mají vyšší fotbalovou kvalitu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích