Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvožďany si doma vítězství pohlídaly + Foto


0

Souboj dvou poražených celku z prvního kola se měl odehrát na plácku ve Hvožďanech. Podle výsledků se kterým oba celky z prvního zápasu odešly, by se dalo předpokládat, že favoritem je hostující celek, ale Dominik měl jiný tip a vsadil na jedničku a tip mu s přehledem vyšel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klidné poločasové vedení

Rozhodčí Svoboda zahájil zápas, který příliš atraktivně nezačal. Abiciózní hosté, ale také kvalitní domácí zahájili spíše opatrnou hrou. Míč se nacházel převážně mezi šestnáctkami soupeřů a šance nepřicházely.  Tento fakt se rozhodl změnit Matěj Ladra, když si navedl míč 2-3 metry před pokutové území a trefil doopravdy krásně. V podstatě ihned vzápětí padla branka číslo dvě. Tentokrát se branky ujal domácí Marek Vašíček 2:0. Dvě slepené branky domácí tým uklidnili a začal v poklidu hrát s míčem na svých kopačkách čekajíc na další zásahy. Třetím střelcem utkání se stal Zdeněk Procházka a klid Hvožďan byl definitivní.  První poločas se chýlil ke svému konci, když se vydařená akce povedla i hostům. Rychlé brejkové situace jsou přesně to pravé pro útočníka, v zákulisí přezdívaného jako buldozér. Řeč je o Petrovi Procházkovi, který svou akcí určil poločasový výsledek na 3:1.

Červené karty pro oba celky

Do druhého poločasu dokonce vstoupil tým Pičína lépe. Domácí Hvožďany byly zatlačeny na svou polovinu. Pičínská chuť zápas zdramatizovat byla opravdu velká, ale to by nesměla přijít minuta šedesátá. Rozhodčí po zákroku Petra procházky sáhl do kapsičky pro žlutou kartu, a protože první žlutá pro tohoto hráče byla skryta (někdy v průběhu prvního poločasu) následovala karta červená. Stejný postih ve stejné minutě čekal i na domácího Luboše Netušila, který v přerušené hře zakopl míč a hrubě vrazil do soupeře. Poslední desetiminutovku utkání, zahájil brankou Ondřej Fait, a skóre bylo znovu o tři branky. Vabank hostí již snížení výsledku nepřinesl, ba naopak se ještě v poslední minutě trefil svou druhou brankou Marek Vašíček. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pičín B
Martin Kuba (Pičín - Hráč): Prohra nás velmi mrzí protože Hvožďany nebyly k neporažení. V porovnání s Drahlínem z 1.kola nebyly tak kvalitní. Jenže opět jsme se porazili sami po vlastních chybách. A přičteme - li k tomu i velmi spornou situaci ve druhém poločase po které byl vyloučen náš hráč.. Velká škoda, že jsme tam nebodovali i vzhledem k tomu že teď máme doma Láz a pak jedeme do Milína.



Sestavy


Sokol Hvožďany
J. Vlas [-] - M. Ladra [-] , M. Vlas [-] , M. Skákal [-] , R. Štefan [-] - J. Blovský [-] (46. L. Hrzal [-] ) , L. Netušil [-] , P. Pěch [-] - O. Fait [-] , M. Vašíček [-] - Z. Procházka [-]

TJ Sokol Pičín B
M. Koudela [-] - R. Vokurka [-] , P. Svojtka [-] (37. M. Havelka [-] ) , T. Hazucha [-] , L. Troler [-] - J. Herák [-] , J. Hejna [-] , P. Procházka [-] , M. Kuba [-] (46. V. Koffi [-] ) - T. Pecka [-] , F. Mastný [-]

ŽK: 48. L. Netušil - 35. P. Procházka . ČK: 60. L. Netušil - 60. P. Procházka .
Hráči zápasu: M. Ladra , M. Vašíček .
Místo: TJ Sokol Hvožďany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jakub - HUDEČEK Josef (N), BOROVIČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.