2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdo zastaví rozjetý přeloučský expres?


Branky


7

Šest jarních zápasů - šest výher! Taková je aktuální bilance přeloučského béčka, která ho vynesla nejen do čela tabulky, ale zároveň mu zajistila i příjemný čtyřbodový náskok. Domácí "povinné" vítězství s SK Křičeň se však nerodilo úplně lehce, hosté nedali svou kůži zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Štěpánek držel domácí na uzdě

Co byla domácím platná jasná převaha a spousta šancí, když nedokázali tyto příležitosti proměňovat. Hlavní příčinou jejich neúspěchu byl hostující gólman Štěpánek, který se na rozdíl od domácího Sirůčka opravdu nenudil. Za celý první poločas zlikvidoval vše, až na jedinou standardní situaci.

Ve 30.minutě po dobře rozehraném volném kopu Rokyty umístil centr hlavou přesně k tyči Martin Beránek - 1:0.

Rokyta si tak svojí asistencí spravil chuť, neboť to byl právě on, komu Štěpánek zkazil radost nejvíckrát. Hosté se za celý první poločas prakticky k ničemu nedostali.

Hubené vítězství si domácí pohlídali

Po pauze se obraz hry nezměnil. Domácí pokračovali v aktivitě a tlaku, zároveň ovšem pokračovali i v marném dobývání Štěpánkovy brány. S ubývajícími minutami snižovali své tempo hry i domácí.

Velké uklidnění tak pro ně přišlo v 71.minutě, kdy Hudec obešel dva obránce Křičně a pravačkou nedal gólmanovi šanci - 2:0.

Vedení domácích mohl poté zvýšit Voženílek, střelou z voleje však bránu netrefil.

Hosté přeci jen zdramatizovali utkání v 86.minutě a potrestali tak alespoň trochu domácí za neproměňování šancí. Po rohovém kopu neudržel míč Sirůček. Hosté odražený balón vrátili do vápna, kde si na něj naskočil Antonín Branský a hlavou snížil na 2:1.

Na ještě větší drama už ovšem hostům chyběl čas. 

Odpověď na úvodní otázku, kdo zastaví rozjetý přeloučský vlak, může přinést již následující kolo, kdy lídr soutěže zavítá na horkou půdu Sokola Újezd. 



Sestavy


FK Přelouč B
L. Sirůček [-] - V. Rokyta [-] , V. Vančura [-] , M. Hladík [-] , V. Voženílek [-] , M. Beránek [-] (65. T. Hudec [-] ) , M. Kačírek [-] , M. Štainer [-] (60. T. Hladík [-] ) , M. Beránek [-] (60. J. Kmoníček [-] ) , D. Dlask [-] , L. Musil [-]

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - A. Kučera [-] , F. Abbrent [-] (87. D. Biath [-] ) , P. Malý [-] (72. J. Novotný [-] ) , V. Branský [-] , J. Vanžura [-] , B. Koki [-] , F. Gloza [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

ŽK: 33. V. Branský , 75. J. Vanžura .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bleša Oldřich - BOUZ Tomáš, MRÁZEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Radek Matyáš
Tip experta: výhra domácích

Rezervy Přelouče a Holic považuji za nejlepší týmy soutěže. Jasná jednička.

Tip: výhra domácích