0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyběly ofenzivní motory


Branky


7

Na zápas do Rohoznice nedorazilo několik ofenzivních hráčů z obou stran, a tak se nelze divit, že se hrál vyrovnaný zápas s minimem šancí, spoustou soubojů a faulů. Stovka přítomných diváků nakonec neviděla ani jedinou branku, kralovaly obrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboje, souboje a zase souboje

V sobotu si v Rohoznici daly ofenzivní motory na obou stranách pauzu. Domácím chyběly chytré výpady Gočaltovského, hosté postrádali dokonce trojici ofenzivně laděných fotbalistů - Vykoukala, Knauteho a Kašpara. Tyto absence prostě musely být na hře znát! A když se k tomu přidá ještě menší hřiště v Rohoznici...

V prvním poločase stojí za povšimnutí alespoň dvě větší šance, které gólem skončit mohly.

Ve 20.minutě do té doby skvěle pracující stoperská dvojice Rohoznice Šmaha - Skoupý jedinkrát nechala více času kanonýru hostů Radku Bukačovi. Tomu ovšem naneštěstí vyšla střela na jeho slabší levou nohu a tak ve slibné šanci minul.

Domácí tým propásl svou příležitost o několik minut poté, když Fidlerova střela rozezněla konstrukci branky.

Jinak se do statistik první půle mohlo zaznamenat velké množství soubojů, faulů, nakopávaných balónů a pozorných odkopů obou obranných řad. Ocenit lze také odvahu domácího gólmana Zahradníka za několik neohrožených výběhů, a to i za cenu několika schytaných tvrdých střetů.

Gól nepadl ani po přestávce

Kdo z diváků čekal po poločasové pauze nějakou změnu, nedočkal se. Jak po herní stránce, tak i po té výsledkové. Obrany vládly svým svatým prostorům a nedávaly soupeřovým útočníkům žádnou možnost dostat se do vyložené šance. 

Chyběl nápad a přesná finální přihrávka. Více nebezpečněji vypadaly závary domácích, zejména po standardních situacích, ale ani z nich nezapršelo. Nejblíže gólu byl Ovečka, který ostrou hlavičkou těsně minul. Hosté za celý druhý poločas ani jednou nevystřelili na bránu domácího Zahradníka.

Kdyby se pravděpodobně hrály tři poločasy, stejně by utkání skončilo bez zápisu do střelecké listiny.

Těžko tedy říci, kdo byl po utkání spokojenější. Dle tabulky byly favoritem Sezemice, ale absence tří hráčů základu byla hodně znát. 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Rohoznice
Jakub Skoupý, obránce Sokol Rohoznice: "Dnes to bylo nakopávané a bojovné utkání s hodně ztrátami a nepřesnostmi na obou stranách. Ocenil bych výkon rozhodčího a obran na obou stranách."




Sestavy


Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - J. Skoupý [-] , P. Šmaha [-] , M. Křenek [-] , K. Ovečka [-] - J. Štěpánek [-] , V. Malinský [-] , R. Fidler [-] , A. Spěvák [-] - P. Ryšavý [-] , J. Buchta [-] (54. P. Magušin [-] ) -

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - T. Horák [-] , R. Bukač [-] , A. Zeman [-] (62. M. Vavera [-] ) , D. Bečka [-] (90. D. Leno [-] ) , V. Karel [-] , D. Markl [-] , Z. Lába [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] , L. Borovec [-]

ŽK: 39. A. Spěvák , 45. V. Malinský , 74. P. Magušin - 44. P. Reinberg , 45. A. Blažek , 50. R. Bukač .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - UHER Jiří, HEJDUK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Radek Matyáš
Tip experta: výhra hostů

Sezemice mají velmi pěkně poskládaný kádr. Vedle mládí jsou tu zkušení hráči, věřím, že vyhrají.

Tip: výhra hostů