3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

20.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice dýchají na záda vedoucí dvojici


Branky


7

I po sobotním zápase se Starým Mateřovem zůstává domácí Spartak v těsném závěsu za vedoucí dvojicí Okresního přeboru Pardubice. Na béčka Holic a Přelouče ztrácí bod, respektive tři. Papírové předpoklady hovořily jasně pro domácí, vítězství proti houževnatému Mateřovu se však nerodilo snadno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo dorazil na fotbal později, přišel o tři góly

Když se hraje v Sezemicích, je potřeba chodit na fotbal včas. Kdo se opozdí třebas jen o 10 minut, může litovat a přijít i o několik gólů.

Přesně toto pravidlo se vyplnilo v sobotním zápase se Starým Mateřovem. Hráči obou stran se do soupeře pustili hodně zostra a výsledkem byly tři branky během první desetimutovky.

Už ve 3.minutě zahrával volný kop domácí Kašpar a ten je umí zahrávat stejně dobře jako má natrénované dlouhé nebezpečné auty. Nebezpečí přišlo i nyní, když si na jeho kop naskočil ve formě hrající Karel a přesnou hlavičkou nedal brankáři Svichkarovi šanci - 1:0.

Vedení nevydrželo domácím příliš dlouho. Už v 8.minutě se k individuální akci po levém křídle osmělil Žďára, prošel přes dva obránce domácích a takřka z brankové čáry vrátil míč před bránu na volného Fenyka. Ten se nemýlil a srovnal stav na 1:1.

Škoda, že hosté, kteří přijeli na zápas pouze v 11 hráčích, neudrželi vyrovnaný stav déle. Hned o dvě minuty později vymyslel další gólovou asistenci Tomáš Kašpar, který poslal přihrávku mezi středové obránce na nabíhajícího Bukače. Ten si v takových pozicích ví rady a výsledek byl opět veselejší pro Sezemice - 2:1.

V dalším průběhu prvního poločasu se horké, po gólech prahnoucí hlavy zklidnily. Šancí ubývalo a byl to spíše soubojový mač.

Největší šanci na změnu skóre odmítl před přestávkou Horák, když netrefil odkrytou bránu hostů.

Domácí si výhru hlídali

Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný duel, domácí vyčkávali, co vymyslí Mateřov. Ten se ovšem do finálního zakončení dostával sporadicky. I domácí si vytvářeli šance, ale byli na štíru s jejich proměňováním. 

Jak je důležité dobré zvládání standardních situací ukázali domácí podruhé v zápase v 60.minutě. Na rohový kop Vykoukala si naskočil Horák a zvýšil na 3:1.

Následně mohl utkání zdramatizovat hostující Žďára, po rychlém úniku však v dobré šanci ztroskotal na velmi dobře chytajícím Báčovi.

Spartak si již do konce utkání výhru pohlídal a dál tak pokračuje ve stíhací jízdě vedoucích B-týmů Přelouče a Holic.



Ohlasy k zápasu



SK Starý Mateřov
Tomáš Fenyk, autor jediného gólu SK Starý Mateřov: "Můj gól skvěle vyrobil Zbyněk Žďára. Prošel přes dva obránce a skvěle mi naservíroval přihrávku na penaltu. Já už se jen soustředil, abych netrefil obránce přede mnou. Z 90% to je gól Zbyňka. Škoda, že už jsme se více neprosadili. Z mého pohledu vyrovnané utkání, domácí byli šťastnější."



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - T. Horák [-] (70. D. Bečka [-] ) , R. Bukač [-] , T. Vykoukal [-] , T. Kašpar [-] , V. Karel [-] , L. Knaute [-] , D. Markl [-] (70. P. Sušil [-] ) , Z. Lába [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-]

SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - Z. Žďára [-] , Z. Antonijevič [-] , T. Zach [-] , P. Nägele [-] , D. Matýs [-] , J. Hlaváček [-] , M. Kučera [-] , D. Kotov [-] , T. Holek [-] , T. Fenyk [-]

ŽK: 54. J. Hlaváček , 77. M. Kučera , 90. T. Zach , 98. T. Fenyk .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Pavlas Jan - KLAMTA Petr, ÚLEHLA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Martin Filípek
Tip experta: výhra domácích

Sezemicím se daří a svou formu potvrdí.

Tip: výhra domácích