Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

20.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeloučské standardky ukázaly sílu


Branky


7

Přelouč, která vyhrála všechny zápasy jarní části sezóny, přivítala na svém stadionu bojovné Pardubičky. Klíčovým rozdílovým faktorem se staly standardní situace, které zvládli domácí skvěle. Vzhledem k zaváhání holického béčka v Býšti tak má soutěž svého nového krále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích, brejky hostů

Už od prvních minut bylo jasně znát, kdo bude určovat tempo zápasu. Byla to právě Přelouč, která tlačila svého soupeře, ale až do 39. minuty se dařilo hostujícímu gólmanovi všechnny šance domácích snajprů likvidovat. Hosté po těchto šancích vyráželi do nebezpečných brejků, ale ani ty se neujaly. Navíc jim tato taktika dlouho nevydržela.

Ve zmiňované 39. minutě přišel první gól Přelouče, střela z větší vzdálenosti Jáklovi vypadla z rukavic a do sítě tak mohl jednoduše doklepnout míč Milan Beránek.

Už se zdálo, že Pardubičky přežijí první poločas jen s jedním obdrženým gólem - to se však nestalo.

Ve 44. minutě vyslal ze standardní situace prudký střílený centr do roje hráčů jeden z domácích a ten olízl na hranici velkého vápna Kmoníček. Míč zapadl za bezmocného Radka Jákla. Stav zápasu 2:0.

Domácí fanoušci tak mohli být spokojení a o poločasové přestávce hovořit o dobré hře svých svěřenců. 

Penalta v první minutě druhého poločasu nic nezměnila

Na začátku druhého poločasu svitla naděje pro hosty díky hodně kontroverzní penaltě, odpískané po pádu spíše unaveného Kříže a nejeden dívák si v tu chvíli vzpomněl na Csaplárovu past. K penaltě se postavil zkušený Jiří Čunderle a nekompromisně prostřelil brankáře domácích - 2:1.

Očekávalo se probuzení hostů, ale to nepřišlo. Naopak se dostavila rychlá odpověď domácích.

Zvýšená agresivita přinesla domácím v 48. minutě branku na 3:1. Ze standardní situace se prosadil Daniel Dlask.

Hostům v tu chvíli spadla hlava dolů a našlo by se jen málo příznivců, kteří ještě věřili v obrat.

Další dvě branky přidala Přelouč opět ze standardek, kdy se poprvé trefil Václav Vančura, a napodruhé se to povedlo Martinu Beránkovi.

Přelouč tak mohla být spokojena a po zaváhání Holic venku s Býšťí se dostala na 1. místo Okresního přeboru Pardubice.

Pardubičky může alespoň těšit, že přerušily šňůru Přelouče bez obdržené branky. Domácí tým inkasoval po úctyhodných 343 minutách.



Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky B
Jindřich Kříž, hráč SK Pardubičky "B": "Utkání vyhrála Přelouč díky větší bojovnosti a síle standardních situací. Penalta na mě byla kombinací faulu a mé únavy. Místo aby nás gól nakopl, přišla studená sprcha hned vzápětí. Pak už jsme měly hlavy dole a zbytek zápasu byl už pouze otázkou výše skóre."



Sestavy


FK Přelouč B
L. Sirůček [-] - V. Rokyta [-] (61. J. Pokorný [-] ) , V. Vančura [-] , M. Piskač [-] , J. Kmoníček [-] , M. Beránek [-] (66. L. Hrobař [-] ) , M. Kačírek [-] , M. Štainer [-] (61. T. Hladík [-] ) , M. Beránek [-] , D. Dlask [-] , L. Musil [-]

SK Pardubičky B
R. Jákl [-] - J. Kříž [-] (70. L. Šebek [-] ) , A. Troják [-] , T. Maršíček [-] (46. J. Stejskal [-] ) , O. Hátle [-] (46. O. Pečinka [-] ) , L. Svoboda [-] , D. Martan [-] , J. Dojčán [-] , J. Oberreiter [-] , J. Čunderle [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 41. V. Rokyta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HENDRYCH Ondřej - OLAJOS Viliam, MATYÁŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Martin Filípek
Tip experta: výhra hostů

Souboj "kňouracích" týmů:) Bohužel málokdy vyjdou vstříc při změně termínu utkání apod. Záleží, jak se na zápas sejde Přelouč, s námi hrálo asi 5 hráčů z áčka a bylo to znát. Pokud nebudou posíleni, tak vidím na výhru Pardubičky.

Tip: výhra hostů