0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Kdo pokoří defenzívu Přelouče? Takřka 300 minut se to nikomu nepodařilo!


Branky


7

Sokol Rohoznice, SK Holice "B" a naposledy Torpedo Pardubice. To jsou tři týmy, které si postupně vylámaly zuby na přeloučské defenzívě a nedokázaly ji gólově pokořit. Celkem 297 minut drží přeloučští bránkáři Sirůček a Konvalina čisté konto, když posledním úspěšným střelcem do jejich sítě byl 25. března roveňský kanonýr Melc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padl jediný gól zápasu

Rozdíl v tabulce jednoznačně předvídal, kdo by měl určovat tempo zápasu. Přeloučské béčko se pustilo do Torpeda zostra a hned v 10. minutě šlo do vedení. Balón putoval po ose Vančura - Rokyta - Lipavský a posledně jmenovaný rozesmutnil domácího brankáře Žáka. Hosty branka uklidnila, nicměně po celý zápas bojovali s neproměňováním svých šancí. 

Jak poznamenal k zápasu jejich trenér Ondřej Bendžík, byl to doslova festival zahozených příležitostí. 

Kdyby se tak šlo do šaten za stavu 0:5, nikdo z přítomné padesátky diváků by se divit nemohl. Ovšem na kdyby se nehraje, takže to bylo pouze o jeden gól a domácí tak byli stále ve hře.

Přelouč už vedení udržela

Po přestávce pokračoval stejný obrázek jako po úvodním gólu z 10. minuty jen s tím rozdílem, že se hra minimálně vyrovnala. Domácí hrozili zejména ze standardních situací, které opět výborně režíroval kapitán Roman a chílemi měli i více ze hry.

Přelouči se v koncovce nedařilo a tak to bylo napínavé až do závěrečného hvizdu. Hlavně díky pozorné obraně a brankáři Sirůčkovi mohou nakonec hosté děkovat, že si z Mnětic odvezli povinné body.

Torpedo prohrálo stejně jako nedávno s Holicemi pouze o gól, je tedy vidět, že na kvalitní celky z popředí tabulky umí zahrát.

Hosté zároveň ukázali, že jejich defenzíva je v excelentní formě. Komu se povede ji prolomit? V sobotu 29.4. v 16:30 se o to pokusí ofenzivně naladěné béčko Pardubiček, které je při střelecké chuti. To je i nejlepší víkendová pozvánka na hřiště č. 2 přeloučského stadionu.



Ohlasy k zápasu


Torpedo Pardubice
Martin Filípek, hráč: "Zatápěli jsme Holícím, zatápěli jsme ve 2.poločase i Přelouči, ale nemáme z těchto utkání nic. Zejména za výkon ve druhém poločase by nám bod slušel."




Sestavy


Torpedo Pardubice
M. Žák [-] - F. Lukeš [-] , M. Filípek [-] , D. Karnas [-] , J. Poláček [-] , R. Strejček [-] , M. Večeřa [-] , J. Roman [-] , D. Götz [-] , L. Samek [-] (61. J. Mareš [-] ) , J. Javůrek [-]

FK Přelouč B
L. Sirůček [-] - V. Rokyta [-] (73. T. Hladík [-] ) , V. Vančura [-] , T. Lipavský [-] , R. Forman [-] , M. Beránek [-] (78. J. Pokorný [-] ) , M. Hladík [-] (61. J. Kmoníček [-] ) , M. Štainer [-] , M. Beránek [-] , D. Dlask [-] , L. Musil [-]

ŽK: 51. D. Götz , 67. R. Strejček , 83. F. Lukeš - 68. R. Forman , 73. V. Rokyta .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Pagáč Ladislav - KLAMTA Petr, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Bendžík
Tip experta: výhra hostů

Tady stoprocentně dvojka, to prostě jinak dopadnout nemůže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů