5:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rohoznici se chvílemi fotbal ztrácel a bylo z toho vodní pólo


Branky


20. A. Spěvák , 36. V. Malinský (p.) , 42. P. Šmaha , 51. J. Buchta , 80. V. Malinský - 19. V. Lanžhotský , 27. L. Forgo , 53. P. Šmaha (vl.)
7

Na papíře to mělo být jasné utkání, alespoň co se týče postavení obou celků v tabulce. Hosté z Býště, kteří přijeli v improvizované sestavě s několika dorostenci, se však ukázali jako houževnatý soupeř a roli snadného sousta odmítli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Býšť dvakrát vedla, Rohoznice však šla nakonec do šaten spokojenější

Domácí Rohoznice oproti očekávání nevstoupila do utkání dobře, když hosty podcenila. Ti vsadili na brejky a tato taktika dlouho slavila úspěch.

Hosté uděřili poprvé v 19. minutě, když rychlý kontr zakončil přesně Lanžhotský - 0:1.

Už za minutu bylo ale srovnáno díky domácímu Spěvákovi a fandové na stadionu už se těšili, jak se zápas konečně dostane do správných kolejí. 

Nestalo se tak. Ve 27. minutě opět Býšť trestala, když úspěšným střelcem byl Forgo - 1:2.

Do poločasu se naštěstí domácí borci dokázali probudit z letargie. Nejprve ve 36. minutě po faulu na Spěváka v pokutovém území zkušeně proměnil penaltu Malinský a obrat zařídil krátce před přestávkou Šmaha - 3:2.

Zranění nepustilo do druhé půle rozhodčího

Jak po zápase rozčarovaně prozradil domácí předseda klubu Vlastimil Halbich nevalná úroveň pokračovala i v druhém poločase. A tak spíše než hra samotná zaujala diváky skutečnost, že do druhé půli již nenastoupil jeden z rohodčích z důvodu zranění.

Šťastným gólem se v 51. minutě prezentoval domácí Buchta. Hlavou na zadní tyči trefil míč velmi zvláštním způsobem, nicméně branka platila - 4:2.

Hned o dvě minuty později však klid domácím vzal překvapivě domácí hráč. Šmaha ve skrumáži před vlastní brankou přeloboval Zahradníka a vsítil si klasického vlastence - 4:3.

A pak už to bylo trápení až do konce. Hosté nadále hrozili z brejků a domácí zahazovali šance.

Vysvobozením byla nakonec až 80. minuta a druhý gól Malinského na 5:3.

V nervózním závěru ještě pobavil diváky hostující kapitán Jirásek, když zahodil kapitánskou pásku a za tento čin obdržel od rozhodčího zaslouženou odměnu v podobě žluté karty.

A tak přestože na první pohled vypadá osm vstřelených branek na zápise z utkání velmi pěkně, opak byl pravdou, hra příliš diváky nenadchla.



Ohlasy k zápasu


Sokol Rohoznice
Vlastimil Halbich, předseda klubu: "Vyhráli jsme sice 5:3, ale klidně jsme mohli i prohrát. Body cenné, ale hra hrozná. Buchtův gól na 4:2 hlavou by ozdobil určitě každý zápas ve vodním pólu."




Sestavy


Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - M. Mlynka [-] , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-] - P. Zezulák [-] , A. Spěvák [-] , R. Fidler [-] , S. Školník [-] - - V. Malinský [-] , J. Štěpánek [-] , O. Metelka [-]

SK Býšť
M. Pavlíček [-] - L. Forgo [-] (65. A. Krátký [-] ) , J. Šibalík [-] (70. L. Pavelka [-] ) , V. Cvrček [-] (85. R. Skutil [-] ) , J. Jirásek [-] , J. Jirásek [-] , V. Vohradník [-] (76. O. Jirásek [-] ) , A. Kroupa [-] , V. Lanžhotský [-] , P. Zahradníček [-] , T. Kolín [-]

ŽK: 61. J. Skoupý - 24. V. Cvrček , 37. J. Jirásek , 89. J. Jirásek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOSTÁL Jaroslav - CUMPANA Andrei, KOBERA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Bendžík
Tip experta: výhra domácích

V Rohoznici se hraje každému týmu špatně, doma jsou nebezpeční a v tomto utkání tuto pověst potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích