Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice potvrdily výtečnou formu v Rovni


Branky


7

Do Rovně si pro povinné vítězství přijel třetí celek tabulky Spartak Sezemice a tak, jak to bylo dáno na papíře, to dopadlo i na hřišti. Snadné, vysoké vítězství, které zejména ve druhém poločase připomínalo místy hru kočky s myší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrými pálili mladíci

Útulný stadion v Rovni viděl v prvních deseti minutách bojovnou hru plnou ostrých osobních soubojů. Sezemice se tlačily dopředu, velel jim k tomu značný bodový rozdíl v tabulce. Domácí byli důrazní a nechtěli se zahnat do pasivního čekání.

Už v 10. minutě pálil z přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti Bukač pouze do zdi, domácí obránce asi dlouho cítil na tváři políbení od míče. Ve 14. minutě poprvé zaúřadovali nadějní mladíci v dresu Spartaku. Po rychlé akci se na křídle objevil v dobré šanci Karel, ale brankář domácích Baláš jeho střelu zneškodnil. 

Z následného rohu v 16. minutě už ale udeřilo. Samotný roh ještě domácí odvrátili, zpětný centr do vápna si ale našel Karel, který se nádherně položil do hlavičky podél bezmocného brankáře - 0:1.

Kdoví jak by se utkání vyvíjelo, kdyby také z rohu ve 20. minutě domácí srovnali stav. K jejich smůle Petružálek táhlou střelou trefil pouze břevno.

Další pěknou akci vymyslely Sezemice ve 23. minutě, když balón putoval po ose Knaute - Markl - Bukač. Kanonýr hostů ale mířil hlavou těsně vedle.

Ve 25. minutě už ale gól na 0:2 přišel. Na půlce se srazili dva hráči hostů a domácí obrana byla z této skutečnosti tak konsternovaná, že přestala na chvíli hrát. Trest přišel okamžitě. Bukač centroval před bránu na zcela volného Vykoukala a ten se nemýlil.

Od té chvíle začalo přibývat šancí hostů stejně jako kapek deště a všem divákům bylo jasné, že zápas se stává pouze otázkou skóre.

 

Domácí hráli chvílemi bez obrany

Mokrý terén nahrával střelám z dálky a právě tento fakt si jistě uvědomil ve 49. minutě Karel. Jeho prudkou střelu vytěsnil brankář domácích jen do strany, kde byl u míče nejrychleji Kašpar. Hráč jeho kvalit se v podobných pozicích nemýlí a k hattricku v minulém zápase s Mikulovicemi přidal další korálek - 0:3.

Šancí Sezemic přibývalo. V 51. minutě byl blízko svému druhému gólu mladík Vykoukal, jeho pohotová technická střela orazítkovala tyč.

Domácí byli dopředu takřka bezzubí, ojedinělou vydařenou akcí se v 53. minutě prezentoval hlavou Melc.

V 57. minutě už to bylo 0:4. Kapitán Sezemic Blažek dostal útočné choutky, jeho centr pohotově z voleje k tyči napálil Karel.

Domácí v tu chvíli totálně rezignovali na zachytávání útočných akcí hostů a nechávali tak často svého brankáře na holičkách. Ten několik šancí pochytal, ale v 62. minutě lovil míč popáté ze sítě po pěkné střele z dálky Knauteho - 0:5.

Hosté poté polevili, vědomi si svého náskoku. Jejich nepozornost tak využil asi nejlepší hráč domácích Petružálek, který v 76. minutě krásnou umístěnou střelou pod břevno nedal šanci jinak pozornému a jistému Báčovi - 1:5.

Festival zahozených šancí Sezemic měl pak ještě do konečného hvizdu dvojí pokračování. V 84. minutě vyšachoval obranu domácích rychlý Knaute a na zlatém podnose nabídl vstřelení gólu střídajícímu Zemanovi. Ten však zřejmě vlivem mokrého terénu prázdnou bránu minul.

Při závěrečném rohu zase po závaru ve vápně trefil Knaute dvakrát za sebou tyč.

Sezemice vyhrály naprosto zaslouženě rozdílem třídy a potvrdily tak skvělou současnou formu. Jejich tým velmi dobře kombinuje zkušenost s mládím, v neděli se nejlepšími výkony blýskli Karel s Vykoukalem, nicméně pochvalu zaslouží celý tým.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice
Vojtěch Karel, autor 2 branek Spartaku Sezemice: S dnešním utkáním jsem maximálně spokojený, padalo mi to tam. Doufám, že můj celkový gólový účet se bude dále rozrůstat, ale důležitá jsou vítězství týmu.



Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Johanides [-] (68. V. Valenta [-] ) , L. Mládek [-] , M. Pekárek [-] (74. J. Roček [-] ) , T. Krpata [-] , T. Hofman [-] , V. Žatecký [-] , L. Petružálek [-] , L. Skalický [-] , J. Němec [-] (68. J. Dušek [-] ) , V. Melc [-]

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - T. Horák [-] , R. Bukač [-] (84. A. Zeman [-] ) , T. Vykoukal [-] , T. Kašpar [-] (77. J. Tláskal [-] ) , V. Karel [-] , L. Knaute [-] , D. Markl [-] (77. P. Sušil [-] ) , Z. Lába [-] , A. Blažek [-] , L. Borovec [-]

ŽK: 26. L. Mládek , 57. L. Johanides - 27. T. Kašpar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - ŠAFRANKO David, ŘÍHA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Bendžík
Tip experta: výhra hostů

Pro Sezemice hovoří hlavně zkušenosti, to bude rozhodující aspekt zápasu. Myslím, že kanonýr Bukač bude pálit ostrými.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů