Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křičeň držela krok s Pardubičkami pouze poločas


Branky


7

Do Pardubiček zavítala v neděli optimisticky naladěná Křičeň. Za mírného deště dokázala s domácími držet krok pouze první poločas, pak už na ukazateli skóre přibývalo jedno číslo za druhým a konečným výsledkem byl debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediným střelcem Podsztavek

Křičeň vzdorovala lépe se pohybujícím domácím do 20. minuty. V té zahrávaly Pardubičky rohový kop, důrazný Metelka rozhodil gólmana Štěpánka a pro volného Podsztavka nebylo problémem poslat míč poprvé do sítě.

Poté se hra přelévala mezi vápny, ačkoli spíše se hrálo před tím hostujícím. Pouze jednou se dostali Křičeňští k nebezpečné střele. Brankář Číža byl ale připraven.

Po půlce spustili domácí lavinu gólů

Jestliže se Pardubičky v prvním poločase zastřelovaly, ve druhém už pustily ofenzivní stavidla na plný výkon. Významný vliv na tom měl jistě příchod čerstvého dua útočníků Kříž - Troják. 

Právě Kříž v nejbližších minutách promluvil do děje zápasu. V 52. minutě se mohl chytit za hlavu, když z penaltového puntíku prudkou ranou přestřelil branku. Štěstěna mu však svou stinnou tvář neukázala na dlouho. 

V 59. minutě po standardní situaci překonal brankáře hostí z hranice malého vápna a zvýšil tak náskok na 2:0. Tento gól domácí uklidnil a od té chvíle již na hřišti existovalo jediné mužstvo.

V 65. minutě vsítil Kříž svůj druhý gól v zápase a kdyby jeho střela v 75. minutě jen těsně neminula šibenici, mohl slavit hattrick.

Důvod k oslavě měl naopak v 81. minutě střídající Šebek, který se při své premiéře za béčko hned prosadil.

Tři minuty před koncem upravil na konečných 5:0 další střídající hráč Maršíček. Jak se tedy ukázalo, domácí trenérské duo Procházka - Pařízek mělo v neděli ohledně střídání opravdu šťastnou a zkušenou ruku.

V samotném závěru odmítl domácí brankář Číža skvělým zákrokem alespoň čestný úspěch hostů.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Jan Metelka, hráč SK Pardubičky "B": "Z mého pohledu to bylo derby. V Křični jsem v minulosti prožil krásné chvíle - postup, skvělé zimní přípravy a nezapomenutelné závěrečné akce. Navzdory výsledku musím vyzdvihnout brankáře Štěpánka. Hned v úvodu po mé střele převedl ukázkový rozštěp, který by mu mohly závidět mnohé gymnastky, čímž zabránil jasnému gólu."




Sestavy


SK Pardubičky B
A. Číža [-] - J. Müller [-] (67. M. Maršíček [-] ) , M. Mec [-] (76. L. Šebek [-] ) , J. Metelka [-] (46. A. Troják [-] ) , O. Pečinka [-] (60. O. Hátle [-] ) , J. Čunderle [-] , M. Svoboda [-] , D. Menšl [-] , J. Dojčán [-] , J. Oberreiter [-] (46. J. Kříž [-] ) , O. Podsztavek [-]

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - J. Novotný [-] (80. P. Malý [-] ) , D. Biath [-] , A. Kučera [-] , J. Vanžura [-] , P. Kuric [-] , V. Branský [-] , F. Abbrent [-] , V. Beneš [-] (63. B. Koki [-] ) , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

ŽK: 3. D. Menšl , 89. M. Svoboda - 35. A. Kučera , 77. J. Novotný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rambousek Josef - KOBERA Matěj, DOSTÁL Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Bendžík
Tip experta: výhra domácích

Pardubičky mají mladý, běhavý mančaft a Křečni to nebude "chutnat".

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza