Z. Žďára 15. (p.)
T. Fenyk 80.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mateřov zkrotil nebezpečného Maivalda


Branky


15. Z. Žďára (p.) , 80. T. Fenyk
7

Jako noc a den jsou poslední výsledky Starého Mateřova. Zatímco minulý zápas vypadala mateřovská obrana s Újezdem jako ementál, tentokrát byly obranné řady domácího celku pevné jako skála. Hostující kanonýr Maivald tentokrát vyšel naprázdno, jeho gólový účet tak čítá stále 19 zásahů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vývoj zápasu nasměrovala penalta

Před velmi pěknou návštěvou za příjemného fotbalového počasí začali domácí aktivně, nicméně dávali si pozor zejména na obranu. Ze zajištěné obrany podnikali rychlé výpady. 

V 15. minutě se pak domácímu týmu naskytla jedinečná příležitost jít do vedení, když velmi pozorný sudí Volenec pískl pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Žďára a nasměroval tak Mateřov ke třem důležitým bodům.

Hosté dopláceli na vlastní nepřesnosti a dobrou taktiku domácích, dopředu jim to v sobotu nešlo a prakticky si za celý zápas nevytvořili vyloženou šanci.

 

Pojistku přidal hbitý Fenyk

Obraz hry se nezměnil ani po změně stran, i když na hostech ze Srchu byla znát snaha s utkáním něco udělat.

Když už se pak nadechovali k závěrečnému náporu a chystali se stupňovat tlak na svatyni Svichkara, uděřil domácí Fenyk podruhé a vystavil tak konečný účet zápasu.

Výsledkem tak je trochu překvapivá, nicméně zasloužená výhra Starého Mateřova, který se na svého sobotního soupeře dotáhl v tabulce na jediný bod.

Z utkání pořídila velice pěknou fotogalerii paní Michaela Hakenová.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov
Peter Nägele, hráč SK Starý Mateřov: "Po dnešním zodpovědném a kvalitním výkonu se docela těšíme na příští víkend na horkou půdu do Sezemic."




Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - D. Holek [-] , M. Kučera [-] , T. Fenyk [-] , Z. Žďára [-] , Z. Komárek [-] (87. J. Macek [-] ) , K. Veselák [-] , Z. Antonijevič [-] (58. J. Melichar [-] ) , P. Nägele [-] , D. Kotov [-] , J. Hlaváček [-]

Titanic Srch
V. Kalvach [-] - M. Práchenský [-] , L. Trupl [-] , P. Homola [-] - H. Kopecký [-] , J. Maivald [-] - D. Orts [-] (75. L. Mužík [-] ) , R. Beran [-] , T. Urbanec [-] (81. T. Najman [-] ) , R. Třešnák [-] (71. . Kochan [-] ) , V. Mičjan [-]

ŽK: 51. Z. Komárek , 89. T. Fenyk , 90. Z. Žďára - 29. P. Homola , 45. M. Práchenský , 72. J. Maivald , 72. T. Urbanec , 84. L. Trupl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOLENEC Tomáš - MUCHA Daniel, MATZ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Bendžík
Tip experta: výhra hostů

Věřím hostujícímu celku, má směrem dopředu větší kvalitu a to rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů