Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2023 17:30

18.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žádný náhradník, žádné body


Branky


4

Rohoznice přijela k dohrávce 18.kola do Újezdu pouze v 11 hráčích. Po vyrovnaném prvním poločase musel ze hry kvůli zranění stoper Skoupý a proti oslabenému soupeři, který neměl koho poslat na hřiště, už se Újezd prosadit dokázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou půlku zlomil gólem Doseděl

Obě mužstva nezáří v poslední době kdovíjakou formou, a tak se hrál v prvním poločase vyrovnaný duel. Hostující lavička zela od první minuty prázdnotou, domácím zase chyběly některé opory - brankář Pokorný, Linha, Gašpar nebo Chlumecký. Naproti tomu se do sestavy Újezdu vrátil Pelant a byl na hřišti jedním z nejlepších.

Ze strany domácích byl první poločas příliš nervózní, bylo znát několik nepovedených střetnutí v řadě. Několik příležitostí měl zejména kanonýr Homba, který se už delší dobu zasekl ve střelecké tabulce na čísle 24. Hosté byli nebezpeční v brejkových situacích, chyběla ale přesnost v zakončení.

A tak jediným světlým momentem byla 40.minuta, kdy Pelant s Dosedělem kombinačně opili hostující obranu a druhý jmenovaný přesně zacílil na 1:0.

Rohoznice v deseti, ačkoli nepadla červená

Ačkoli rozhodčí nevytáhl žádnou červenou vstupenku do sprch, přesto nastoupila Rohoznice po změně stran v deseti. Stopera Skoupého totiž nepustilo do druhé části zranění.

Tohoto faktu domácí hráči beze zbytku využili. 

Ve 48.minutě podnikl z obrany úspěšný výpad Vohralík a po centru Kycelta z pravé strany ve skluzu zavěsil na 2:0.

V 53.minutě po průniku středem hřiště Pelant "posadil na zadek" gólmana Zahradníka a doslova dovezl míč do prázdné brány - 3:0.

Rohoznice se však ani za nepříznivého stavu nevzdávala a bojovala. A dočkala se odměny v 61.minutě, kdy Gočaltovský ze zpětné přihrávky mazácky obstřelil levačkou dva obránce - 3:1.

Domácí trochu znejistěli, zejména když jim na klidu nepřidaly dvě následné standardky soupeře, které volaly po gólu. První přímák vytěsnil skvěle domácí brankář Jandák, druhý skončil na tyči.

Definitivní klid do řad domácích příznivců tak přinesla až 80.minuta, kdy svůj 25.zářez na pažbě připsal Jiří Homba. Pelant vyslal kolmicí na zteč Petříčka, který šlechetně v úniku dvou na Zahradníka přenechal trefu kanonýru domácích - 4:1.

Újezd si vítězstvím napravil pošramocenou reputaci a upevnil si čtvrtou příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezd
Michal Zounar, hráč: "Po nepovedených posledních výkonech a výsledcích nám spadl kámen ze srdce, ale jednoduché to nebylo. O poločase nás skvěle v kabině rozhicoval náš kapitán a správný lídr Honza Rozsévač!"

Sokol Rohoznice
Jakub Skoupý, stoper: "Bohužel jsme přijeli v jedenácti lidech. Po mém zranění musím kluky i přes výsledek pochválit, jak to v oslabení zvládli."



Sestavy


Sokol Újezd
M. Jandák [-] - J. Homba [-] , M. Norek [-] (46. J. Kycelt [-] ) , J. Balog [-] (46. J. Petříček [-] ) , J. Pelant [-] (83. M. Zahradník [-] ) , J. Rozsévač [-] (62. D. Kalina [-] ) , L. Doseděl [-] , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , M. Vohralík [-] , Š. Mindek [-]

Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - J. Skoupý [-] , P. Šmaha [-] , O. Metelka [-] - R. Fidler [-] , S. Školník [-] , F. Gočaltovský [-] , M. Křenek [-] , M. Mlynka [-] - J. Buchta [-] - A. Spěvák [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mencl Jan - SYRŮČEK Oldřich, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Petr Hanzl
Tip experta: výhra hostů

Těžký tip, ale věřím spíše Rohoznici.