Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:30

16.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Ach ty standardky...


Branky


1

Cílevědomý trénink standardních situací se vyplácí! Že toto obecně známé pravidlo stále platí, se přesvědčili hráči Torpeda Pardubice, když všechny tři inkasované góly mají na triku právě nezvládnuté standardky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká chyba lídra soutěže probudila

Před zápasem upozorňoval trenér hostů své hráče, aby soupeře, který se krčí na chvostu tabulky, nepodcenili a dali si pozor zejména na hrubé chyby. Věděl totiž naprosto přesně, že zápasy prvního s posledním bývají ošidné.

Jeho svěřenci si však trenérova slova k srdci nevzali. Po hrubici již ve 2.minutě šli domácí brankou Romana do brzkého vedení - 1:0.

Vedení jim však nevydrželo dlouho. Velkou zbraní Holic jsou totiž standardní situace a velmi produktivní se v této činnosti jeví zejména dvojice jejich hráčů Černý - Kopřiva. 

Právě oni předvedli svou vytříbenou techniku přímých volných kopů. Nejprve v 6.minutě srovnal Černý a před přestávkou v 38.minutě přidal druhý gól Kopřiva.

Kopřiva řádil i po přestávce

Kanonýrské kopačky si Kopřiva obul i po pauze. A opět standardka a opět v ní měl prsty jeho parťák Černý. Ten výtečně sklepnul balón a pro Kopřivu už nebyl problém dopravit v 55.minutě míč do domácí svatyně - 1:3.

Domácím nelze upřít snahu a bojovnost, zejména když terén, na němž se na apríla hrálo, nebyl pro fotbal příznivý. Výsledkem jejich snahy bylo snížení a zdramatizování zápasu - v 75.minutě přesně zacílil Tuhý - 2:3.

Ve zbylých minutách už vedoucí celek tabulky domácím nic nedovolil, a tak Holičtí odčinili předchozí překvapivou remízu z minulého kola a tentokrát bodovali naplno.



Ohlasy k zápasu



SK Holice B
Zdeněk Nývlt, trenér: Již tradičně jsme zápas odstartovali chybou, kterou soupeř neomylně trestal. Černý s Kopřivou pak dokázali ve třech standardkách, že jsou právem nejlepší hráči utkání.



Sestavy


Torpedo Pardubice
M. Žák [-] - Z. Hejhal [-] (65. M. Večeřa [-] ) , L. Samek [-] , P. Koreček [-] (46. F. Tuhý [-] ) , L. Pašťalka [-] (70. J. Javůrek [-] ) , T. Molek [-] , J. Roman [-] , F. Lukeš [-] , R. Strejček [-] , D. Götz [-] , M. Filípek [-]

SK Holice B
O. Kroutil [-] - M. Strnad [-] , J. Velinský [-] , T. Velinský [-] (90. F. Hájek [-] ) , D. Valenta [-] , V. Klasovitý [-] (46. D. Kudrna [-] ) , A. Kovařík [-] (60. J. Matyáš [-] ) , T. Kopřiva [-] , R. Machatý [-] , J. Černý [-] , P. Kopa [-]

ŽK: 30. P. Koreček , 83. L. Samek , 90. F. Lukeš - 40. A. Kovařík , 50. D. Kudrna , 61. J. Velinský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mencl Jan - SCHMEISER Kamil, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích