2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:00

16.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas tabulkových sousedů rozhodly dva rychlé góly


Branky


4

Souboj dvou vyrovnaných soupeřů rozhodly dva rychlé góly na začátku utkání, které nakonec byly i jediné v zápase. Rezerva Lanškrouna tímto vítězstvím poskočila na 7. místo v tabulce a potvrdila výborný vstup do jarní části sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup domácích rozhodl o osudu utkání

Do utkání vstoupil aktivněji Lanškroun B, tento fakt dokazuje gól vstřelený už ve 4. minutě. Domácí Macháček našel na levém kraji volného Doležala, jeho střelu vyrazil hostující brankář Kejda pouze před sebe a střelec Šebrle neměl problém zakončit do prázdné brány. Diváci nemuseli dlouho čekat ani na druhý gól domácích. V 10. minutě navýšil vedení Lanškrouna Doležal, který z ostrého úhlu po přihrávce Urbana překonal lobovaným míčem brankáře Kejdu. V 18. minutě poprvé zahrozili hosté z Březové nad Svitavou, když Gerischer dostal povedenou přihrávku za obranu a pelášil sám na branku, ale domácí brankář Fikejs jeho pokus zlikvidoval. Následovala sekvence hry, kdy se oba soupeři střídali v protiútocích. Domáci výrazněji ohrozili hosty opět ve 30. minutě, když Smrkal trefil z přímého volného kopu břevno. Březovští si před koncem druhého poločasu ještě jednu velkou šanci vypracovali, ale střelu Ducháčka kryl brankář Fikejs. 

Kvalitní obrana Lanškrouna si pohlídala vítězství

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté z Březové, ale hrozili pouze z rohových kopů a jejich koncovka nebyla přesná, čemuž velmi pomohla důsledná obrana domácích. Lanškrounská rezerva tedy kontrolovala díky kvalitní hře odzadu zbytek zápasu. V 78. utekl po pravé straně s chutí hrající domácí Macháček, který svou nahrávkou našel v brankovém území číhajícího Šabatu, avšak ten trestuhodně přestřelil bránu. Minutu před koncem jěště domácí málem zvýšili, když hlavičkujícího Bureše vychytal výborný brankář Kejda, z následného rohového kopu vracel míč do pokutového území Popelář a ve vzniklé zkrumáži nikdo nedokázal Kejdu překonat. Zápas tedy i s přispěním hostujícího brankáře skončil 2:0.  



Ohlasy k zápasu


FO Lanškroun B
Milan Růžička, trenér: Zasloužené vítězství, první poločas jsme rozhodli hned v úvodu rychlou brankou, což nás zvedlo a po zbytek poločasu jsme byli lepším mužstvem. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a my jsme dokázali pokrýt nebezpečné standartky hostů a v klidu si dojít pro tři body.




Sestavy


FO Lanškroun B
F. Fikejs [-] - O. Doležal [-] (65. S. Popelář [-] ) , R. Šebrle [-] (73. P. Petruň [-] ) , T. Černušák [-] , L. Zelinka [-] (77. D. Richtr [-] ) , O. Macháček [-] , T. Ďuriš [-] , D. Smrkal [-] (70. M. Skalický [-] ) , T. Bureš [-] , B. Urban [-] , M. Šabata [-]

TJ Sokol Březová nad Svitavou
M. Kejda [-] - V. Lidmila [-] , F. Roshan [-] , P. Geršl [-] , J. Gerischer [-] (84. R. Mikolín [-] ) , M. Ducháček [-] , J. Stupka [-] , M. Kučera [-] , D. Říkovský [-] (60. D. Hynek [-] ) , V. Dufek [-] , O. Štoudek [-]

ŽK: 18. L. Zelinka - 55. F. Roshan , 77. J. Stupka .
Hráči zápasu: O. Doležal , T. Bureš , O. Macháček - M. Kejda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - DUŠEK Jan, DOSKOČIL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Šourek

Expert: Pavel Mansfeld
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání. Tipuji výsledek 1:1.