Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

16.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konečně tři body pro Jaromeřice


Branky


23. J. Valenta , 67. P. Mooz , 76. D. Švec , 80. D. Švec - 45. M. Rozlívka , 63. D. Gregar , 81. V. Michalec
4

Domácí Jaroměřice se koněčně po dlouhém čekání dočkali tříbodového zisku před zraky jejich fanoušků. Po divoké přestřelce porazili houževnaté soupeře z Jehnědí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dobrém startu domácích přišla červená karta a gól do šatny

Zápas se hrál na slušně připraveném hřišti. Hra byla v prvním poločase velmi vyrovnaná a do první šance se dostali hosté z Jehnědí, ale Jan Gregar ve vyložené šanci trefil jen brankaře domácích Továrka. Hra se přelévala z jedné strany na druhou až se ve 23. minutě štastně odrazil míč k domácímu hráči Josefu Valentovi a ten se nemílil a poslal domácí do vedení 1:0. Hosté zvýšili aktivitu a vytvářeli si slibné příležitosti, ale domácí odolávali a dařilo se jim dobře bránit. Ve 43. minutě se dostával po chybě domácí obrany do rychlého brejku hostující Jan Gregar, ale domácí obránce Jan Gecl ho zezadu fauloval a byl vyloučen, když vyděl přímou červenou kartu za zmaření zjevné brankové příležitosti. Hosté tuto přesilovku rychle využili ve 45. minutě, když se z hranice pokutového území krásně k tyči trefil Michal Rozlívka a srovnal ukázkovým gólem do šatny na 1:1. 

Přestřelka jak na divokém západě

Druhý poločas začali aktivněji hosté a v 63. minutě se v pokutovém území Jaroměřic nejlépe orientoval Dominik Gregar a Jehnědí se díky němu ujalo vedení 1:2. Domácí hrající o deseti hráčích se snažili vyrovnat a to se jim podařilo po další chybě hostů v 67. minutě, kdy Pavel Mooz střelou k tyči vyrovnal na 2:2. Hosté měli stále více ze hry, ale dělali zbytečné chyby a ty domácí Jaroměřice trestali. Potrestat tyto chyby se ukázkově podařilo v 76. a 80. minutě Danielu Švecovi, který vstřelil dva góly a rázem domácí vedli 4:2. Hosté hned snížili hned z dalšího protiútoku v 81. minutě Vladimírem Michalcem na 4:3. Do konce zápasu se Jehnědí snažilo všemi silami vyrovnat a urvat alespoň bod, ale již se jim to nepovedlo. Jaroměřice tedy srdnatě zabojovali o důležité a velmi dlouho očekávané tři body.



Ohlasy k zápasu



Jehnědí
Jaroslav Rozlívka: Zápas to byl velmi vyrovnaný, domácí předvedli srdnatý výkon a nám se bohužel na konci zápasu nepodařilo vyrovnat skóre.



Sestavy


TJ Jaroměřice
M. Továrek [-] - P. Vacula [-] (41. J. Doležel [-] ) , L. Knoll [-] (83. D. Borýsek [-] ) , D. Továrek [-] , F. Šebek [-] , J. Hrbata [-] , J. Gecl [-] , D. Slouka [-] , D. Švec [-] , P. Mooz [-] (70. M. Valášek [-] ) , J. Valenta [-]

Jehnědí
J. Vojtěch [-] - M. Andrle [-] , O. Viktorín [-] (87. D. Absolon [-] ) , J. Lučan [-] , M. Pilař [-] - D. Gregar [-] (85. D. Farkas [-] ) , D. Beneš [-] (70. V. Michalec [-] ) , J. Vodvárka [-] (62. J. Vondra [-] ) , P. Matoušek [-] - M. Rozlívka [-] , J. Gregar [-]

ŽK: 38. P. Vacula , 64. J. Hrbata , 71. D. Švec , 81. L. Knoll , 89. J. Valenta - 85. M. Pilař . ČK: 43. J. Gecl .
Hráči zápasu: J. Valenta , D. Švec - M. Rozlívka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HÁJEK Michal - ŠTĚRBA Jaroslav, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Šourek

Expert: Pavel Mansfeld
Tip experta: remíza

Jehnědí sbírá body spíše doma a chybí jim opory zadních řad (Ivo Doležal a Jan Dostál), očekávám překvapivou remízu. Tipuji výsledek 2:2.