Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

16.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sloupnice si spravily chuť jasným vítězstvím


4

Očákaval se vyrovnaný zápas dvou týmů z horní části tabulky. Zápas ale ukázal, že Sloupnice se na toto utkání připravily o něco lépe, a tak Dobříkov bohužel potvrdil špatný vstup do jarní části sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříkov nevyužil dobrý start do zápasu

Dobříkov vstoupil do zápasu aktivněji, ale nedokázal to bohužel využít ve svůj prospěch. Sloupnice totiž už ve 12. minutě trestali chybu hostující obrany, trefil se Martin Mikulecký. Hosté se dále snažili tvořit, ale jejich snažení zastavovala domácí kvalitní obrana. Sloupnice oproti tomu velmi efektivně trestali chyby obrany Dobříkova a ve 36. minutě se po pěkném přízemním centru Martina Mikuleckého z levé strany prosadil Ondřej Mikulecký a zvýšil na 2:0. 

Sloupnice si pozornou hrou udrželi důležitou výhru

Ikdyž se hosté snažili kombinační hrou vstřelit kontaktní branku a vypracovali si několik šancí, gól se jim nepodařilo vsítit. Domácím se i nadále dařilo kouskovat hru a hrát velmi pozorně a efektivně. Domácí Sloupnice hráli spíše na brejky a ještě jeden gól přece jen přídali v 64. minutě se podruhé v zápase trefil Ondřej Mikulecký a bylo po zápase. V závěru ještě hosté v zoufalém snažení alespoň korigovat výsledek zápasu trefili pouze břevno.



Ohlasy k zápasu


SK Sloupnice
Zdeněk Kocman, trenér: Utkání se hrálo na těžkém terénu a za silného větru. Naši hráči si zaslouží pochvalu za bojovnost a hosté za fotbalovost, pochválím také rozhodčího, který dobře řídil utkání.

TJ Sokol Dobříkov
Pavel Mansfeld, trenér: Výsledek utkání je pro nás přiliš krutý a rozhodně neodpovídá dění na hřišti, bohužel bez vstřelené branky to nepůjde.



Sestavy


SK Sloupnice
M. Voleský [-] - P. Kupka [-] (72. A. Hanus [-] ) , O. Mikulecký [-] (87. L. Štarman [-] ) , M. Mikulecký [-] (90. J. Černý [-] ) , T. Karlík [-] , F. Lipavský [-] (81. K. Píša [-] ) , J. Vašina [-] , F. Lebeda [-] , L. Fikejz [-] , V. Jelínek [-] , M. Schneider [-]

TJ Sokol Dobříkov
J. Rychtařík [-] - M. Novotný [-] , T. Sedlák [-] , M. Vojtíšek [-] , J. Svoboda [-] , J. Vaněk [-] , L. Houžvička [-] , M. Vojtíšek [-] (83. T. Kopecký [-] ) , A. Karela [-] , J. Horáček [-] , D. Houžvička [-] (36. L. Rychtařík [-] )

ŽK: 34. F. Lebeda , 48. V. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Mikulecký , O. Mikulecký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOPECKÝ Tomáš - ŠKORPÍK Martin, POKORNÝ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Pavel Šourek

Expert: Pavel Mansfeld
Tip experta: výhra hostů

I když se nám nepovedlo 1. jarní kolo, věřím v kvalitu a sílu svého mužstva. Pro mě to bude speciální utkání, ve Sloupnici jsem dlouho působil jako hráč. Jedeme si pro ztracené body z domácího utkání. Tipuji výsledek 1:2.