0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Kunčiny znamenala zisk důležitých bodů


Branky


5

Tento zápas znamenal boj o udržení. Šťastnějším týmem se stala Kunčina, která si odvezla veledůležité 3 body a odskočila tak od Pomezí o 4 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól a kombinační hra hostů, to rozhodlo o osudu zápasu

Domácí Pomezí se sešlo po dlouhé době v kompletní sestavě, ale ani to nestačilo na dobře připravené soupeře z Kunčiny, kteří od začátku utkání velmi dobře kombinovali a domácí jim nestačili fyzicky. Již ve 2. minutě zápasu dal gól navrátilec Tomáš Brychta. Několik minut po vstřeleném gólu hostů, přišla šance domácích, ti ale trefili pouze břevno a následoval tlak hostů. Po konstantním tlaku Kunčiny přišel další brzký gól a to z nohy Jana Spálenského, který proměnil pokutový kop. Skvělá kombinační hra vedla k dalšímu gólu hostů, opět v podání Tomáše Brychty, ten zvyšoval po krásné akci na 0:3. 

Druhý poločas toho mnoho nepřinesl

Druhý poločas se opět nesl ve stylu dobré hry Kunčiny a neproměňování šancí domácího Pomezí, kdy i při velké snaze vsítit gól chybělo štěští na kopačkách hráčů Pomezí. Výhru Kunčiny pečetil v 56. minutě Leoš Kaláb, který zachytil domácí obrany v nedbalkách a po samostatném úniku na brankáře vstřelil gól. Ve zbytku zápasu už nekdo z týmů nepřidal gól a tak si hosté odvezli všechny 3 cenné boty zpátky do Kunčiny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pomezí
Zdeněk Stoklásek, předseda: Je to pro mě trošku trpké, ale rád bych pochválil soupeře za předvedenou kombinační hru. Hosté vyhráli bohužel pro nás zaslouženě. Nám se nedaří proměňovat jasné šance, kdy nám chybí i trošku toho pověstněho štěstíčka a to nás dost brzdí.




Sestavy


TJ Sokol Pomezí
F. Slovák [-] - P. Mojdl [-] , M. Vaško [-] (72. M. Stýblo [-] ) , P. Stýblo [-] (62. O. Hladík [-] ) , P. Pořízka [-] (62. F. Stýblo [-] ) , L. Soukup [-] (72. P. Lánský [-] ) , J. Jožák [-] , L. Roušar [-] , M. Mička [-] , P. Drobný [-] (34. M. Nespěšný [-] ) , L. Sláma [-]

TJ Sokol Kunčina
D. Tisovský [-] - Z. Šmehlík [-] , O. Brychta [-] (79. L. Švanda [-] ) , T. Brychta [-] , J. Spálenský [-] , P. Kaláb [-] (63. M. Kudyn [-] ) , D. Kalina [-] , M. Šejnoha [-] , R. Zeman [-] , A. Kaláb [-] (63. J. Krummer [-] ) , L. Kaláb [-] (70. I. Dvořák [-] )

ŽK: 41. M. Mička , 47. M. Nespěšný - 60. P. Kaláb .
Hráči zápasu: T. Brychta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠTANCEL Miroslav - BAŤOVÁ Martina, ZEMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Šourek

Expert: Petr Pavlák
Tip experta: remíza

Zde se jedná o naše tabulkové konkurenty a optimální z našeho pohledu by byla remíza, kterou bych viděl na 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích