1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:00

25.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné utkání pro hosty


Branky


6

Ve vysoce očekávaném zápase mezi Tatenicemi a FC Jiskrou 2008 se diváci dočkali opravdové fotbalové lahůdky plné emocí, šancí a brankových akcí. Obě mužstva předvedla vynikající výkony a potvrdila své postavení mezi špičkou soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo vysokým tempem, s oběma týmy útočícími a hledajícími příležitosti k prosazení. Jiskra se však brzy ujala vedení, když v 30. minutě Robin Kaplan využil skvělého centru a zavěsil do sítě. Tímto gólem dostala Jiskra důležitý impuls a povzbuzení.

Tatenice se však nenechaly zaskočit a pokračovaly ve své ofenzivní hře. Snažily se vyrovnat a přitlačit na soupeře. Jejich snaha byla nakonec odměněna v 78. minutě, kdy Petr Knápek bravurně zakončil po akci před brankou a snížil na 1:1. Tatenice cítily šanci na obrat a začaly přitlačovat ještě intenzivněji.

Ovšem Jiskra nechtěla dopustit ztrátu bodů a vrátila se do hry s ještě větší determinací. Robin Kaplan se opět ukázal jako klíčový hráč týmu a v 83. minutě dokázal skórovat po skvělé individuální akci. Jeho druhý gól v zápase znamenal vedení 2:1 pro Jiskru a vypukla euforie mezi hráči i fanoušky.

Závěrečné minuty byly plné dramatických momentů, oba týmy se snažily o další branky, ale skóre se již neměnilo. Zápas skončil výhrou FC Jiskra 2008 se skóre 2:1.

Tento zápas přinesl nejen vzrušení a napětí, ale také ukázal kvalitu a bojovnost obou mužstev. Hráči na obou stranách se prezentovali skvělými individuálními výkony a týmovou spoluprací. Zaslouží si uznání za svůj výkon a předvedený fotbalový um.

Tato výhra posiluje pozici FC Jiskry 2008 v soutěži a přináší jim důležité body na cestě za svým cílem. Tatenice se musí vzpamatovat z porážky, ale mohou se opřít o své pozitivní momenty v utkání a pokračovat v boji o lepší výsledky.

Celkově lze říci, že tento zápas byl skvělou ukázkou soutěžního fotbalu plného vášně, umu a dramatických momentů. Diváci si přišli na své a odcházeli s nezapomenutelnými zážitky.



Ohlasy k zápasu


Tatenice
René Werner: První třetina zápasu patřila domácím myslím, že jsme měli na l to vstřelit branku bohužel se tak nestalo a po hezké akci vstřelili hosté branku , do druhého poločasu jsme vstoupili s dobrým nasazením, který vyústilo v nádherný gól Petra Knápka. Necelých pět minut po brance se prosadili hosté na stav 1:2 pro nás už bylo těžké se dostat do zápasu. Nic méně hosté bránili důsledně a to co jsme měli dokázali odbránit a proto od nás odváží 3 body.

FC Jiskra 2008
René Vyšohlíd: Šlo o vyrovnaný zápas od začátku do konce, který jsme vyhráli díky naši bojovnosti. Domácí sice byli více na balonu, ale my jsme se dostávali do nebezpečnějších šancí, které jsme nakonec proměnili.



Sestavy


Tatenice
R. Herzog [-] - O. Tareš [-] , J. Kristek [-] , J. Totušek [-] (77. A. Finger [-] ) , R. Soukop [-] (54. D. Tareš [-] ) , M. Hubálek [-] (63. T. Chládek [-] ) , A. Brejša [-] , R. Glocar [-] , M. Knápek [-] , P. Knápek [-] , R. Werner [-]

FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - J. Pasker [-] (71. Z. Zezulka [-] ) , M. Hnátnický [-] , F. Dušek [-] (84. J. Wawrzyczek [-] ) , D. Skoták [-] , T. Vyšohlíd [-] , D. Dvorský [-] , R. Kaplan [-] , P. Zach [-] , J. Ježek [-] , R. Halanič [-] (63. K. Uhliř [-] )

ŽK: 33. R. Glocar , 78. P. Knápek - 59. R. Halanič , 61. T. Vyšohlíd .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Lukášek Jiří - PECINA Zdeněk, MRÁZEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: František Jána
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů