0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zámrsk si odváží tři body z Proseče


Branky


8

 

Ve vzájemném utkání mezi Prosečí a Zámrskem se jediný gól zrodil ve prospěch hostů. Zámrsk zvítězil nad Prosečí v poměru 1:0. Jednogólový rozdíl zápasu byl dostačující pro Zámrsk k zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla balón spíše na kopačkách hostů, domácí spíše nakopávali dlouhé balóny dopředu. Jediný gól utkání padl v 36. minutě a jeho autorem byl Michal Jiráský, který se prosadil a poslal svůj tým do vedení. Proseč se snažila vyrovnat a překonat obranu soupeře, ale jejich snaha se nesetkala s úspěchem.

Zámrsk dokázal ubránit své vedení a udržet čisté konto až do závěrečného hvizdu rozhodčího. S jednogólovým vítězstvím si připsal tři body, zatímco Proseč musí přijmout porážku a zamyslet se nad svou hrou.

Toto utkání ukázalo, jak jediný gól může rozhodnout o výsledku zápasu. Zámrsk si připsal důležité vítězství, zatímco Proseč bude muset pracovat na zlepšení svého výkonu a účinnosti před brankou soupeře.



Ohlasy k zápasu



SK Zámrsk
Michal Jiráský: Proseč celý zápas nakopávala dlouhé balóny, konstruktivně si nic nevyřvorila, my hráli dobře na balónu a zaslouženě jsme si odvezli 3 body



Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - P. Stupavský [-] , M. Marek [-] , M. Plosza [-] , T. Rybička [-] (68. D. Sodomka [-] ) , J. Marek [-] , V. Menc [-] , P. Zelenka [-] , M. Vacek [-] (79. P. Hromádka [-] ) , Z. Kunhart [-] , Z. Marek [-] (25. F. Romportl [-] )

SK Zámrsk
P. Laksar [-] - M. Dvořák [-] , M. Bálek [-] (56. R. Matoušek [-] ) , P. Novák [-] , Z. Dušek [-] - T. Houžvička [-] (89. J. Hlaváček [-] ) , M. Semerád [-] , T. Koudelka [-] , M. Bezdíček [-] - E. Rožek [-] (74. A. Csernyanszký [-] ) , M. Jiráský [-]

Počet diváků: 195. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - PECINA Zdeněk, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Petr Mužíček
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích