2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Prosetínu


Branky


6

Ve vyrovnaném zápase mezi týmy Prosetín a FC Jiskra 2008 se na konci těšil Prosetín, který si připsal výhru se skóre 2:0. Oba týmy předvedly tvrdý a vyrovnaný fotbal, až do samotného závěru utkání bylo nejisté, který z týmů se dokáže prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl spoustu vzrušení a bojovného fotbalu. Domácí tým Prosetína se snažil o převahu, a to se jim podařilo přetavit ve vedení. V 44. minutě Vladimír Marek skóroval a poslal Prosetín do vedení 1:0. To byl také stav, který přetrvával do přestávky.

Ve druhém poločase se oba týmy snažily o vyrovnání a hledaly cestu za brankovou čáru. Domácí tým však dokázal svou převahu využít a navýšit své vedení. V 82. minutě se prosadil Adam Vařejčko, který přidal druhý gól pro Prosetín a zvýšil skóre na 2:0.

FC Jiskra 2008 se snažila odpovědět a dostat se zpět do hry, ale jejich úsilí bylo marné. Prosetín dokázal svou obranu udržet pevnou a udržet svou branku nedotčenou.

Tým Prosetína si tak připsal tři body za záslužné vítězství nad FC Jiskra 2008. Jejich výkon a schopnost využívat šance se projevily ve vítězném skóre 2:0, zatímco FC Jiskra 2008 se musí zamyslet nad svou hrou a hledat způsoby, jak se vrátit na vítěznou cestu.



Ohlasy k zápasu



FC Jiskra 2008
Daniel Dvorský: Hráli jsme těžký zápas, domácí měli převahu a v druhém poločase po snížení počtu jejich hráčů jsme začali kombinovat, ale následně jsme šli už do risku a to se nevyplatilo.



Sestavy


SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - O. Tichý [-] , J. Gabriel [-] , A. Vařejčko [-] (88. M. Krčil [-] ) , O. Vařejčko [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] , D. Filipi [-] (86. T. Horák [-] ) , A. Šafránek [-] , R. Vodvárka [-] , F. Slavík [-]

FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - M. Matoulek [-] , M. Ďuriš [-] (8. Z. Zezulka [-] ) , F. Dušek [-] , T. Vyšohlíd [-] , P. Hnátnický [-] (81. R. Žabka [-] ) , D. Skoták [-] , R. Kaplan [-] , P. Zach [-] , D. Dvorský [-] , M. Hnátnický [-]

ŽK: 52. V. Marek , 64. A. Šafránek - 44. R. Kaplan . ČK: 53. V. Marek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - BEDNÁŘ Robin, KOPECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Petr Frank
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích