Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestigólová remíza!


Branky


6

 

V zápase mezi týmy FC Jiskra 2008 a Skuteč, který se odehrál v 1.A třídě Pardubického kraje, skončila remíza 3:3. Zápas nabídl divákům mnoho gólů a dramatických momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

První poločas začal dobře pro domácí tým FC Jiskra 2008. V 9. minutě se trefil R. Kaplan a otevřel skóre ve prospěch svého týmu. Domácí tým si udržoval tlak a v 24. minutě byla nařízena penalta. D. Dvorský ji proměnil a zvýšil vedení FC Jiskra 2008 na 2:0.

Hostující tým Skuteč však nechtěl ustoupit a dokázal snížit ještě v prvním poločase. V 37. minutě se trefil M. Horáček a snížil na 2:1. Do konce prvního poločasu se již žádný z týmů neprosadil a skóre zůstalo nezměněné.

Nakonec remíza

Ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná hra obou týmů. V 63. minutě se domácímu týmu FC Jiskra 2008 podařilo navýšit vedení. M. Matoulek skóroval a poslal svůj tým do vedení 3:1. Domácí si mysleli, že mají zápas pod kontrolou.

Nicméně, hostující tým Skuteč nevzdával a začal stupňovat svůj útok. V 81. minutě se trefil V. Talácko a snížil na 3:2. O pouhé čtyři minuty později opět skóroval M. Horáček a vyrovnal na 3:3. Hosté si připsali důležité body za vyrovnání.

Zápas skončil remízou 3:3, přičemž oba týmy získaly po bodu. Domácí tým FC Jiskra 2008 měl vedení 3:1, ale nedokázal si ho udržet a inkasoval vyrovnávací góly. Skuteč dokázala vyrovnat a odcházela s cenným bodem za remízu.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008
Daniel Dvorský: Těžký zápas s velmi kvalitním soupeřem, kdy jsme neproměnili naše šance a v závěru jsme inkasovali dva góly.




Sestavy


FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - M. Matoulek [-] , P. Hnátnický [-] (19. M. Ďuriš [-] ) , D. Skoták [-] (62. P. Roček [-] ) , F. Dušek [-] (76. Z. Zezulka [-] ) , T. Vyšohlíd [-] , D. Dvorský [-] , R. Kaplan [-] , P. Zach [-] , J. Ježek [-] , M. Hnátnický [-]

FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - P. Felkl [-] , F. Novák [-] , M. Horáček [-] , J. Novotný [-] , V. Talácko [-] , A. Cach [-] (78. P. Karal [-] ) , D. Rompotl [-] , L. Naď [-] , J. Mikan [-] , J. Pekař [-]

ŽK: 78. D. Dvorský , 90. T. Vyšohlíd - 32. J. Mikan , 44. J. Pekař , 67. D. Rompotl , 85. M. Kouba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Komínek Lukáš - JUREČEK Michal, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Artem Kashalupa
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů 3:1

Tip: výhra hostů