0:3
(0:3)
4. T. Mareš
41. T. Mareš
44. R. Klíma (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 14:30

21.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další vítězství Proseče!


Branky


4. T. Mareš , 41. T. Mareš , 44. R. Klíma (p.)
6

V zápase mezi týmy Luže a Proseč v 1.A třídě Pardubického kraje se utkání skončilo vítězstvím hostujícího týmu Proseč se skóre 3:0. Zápas byl ovlivněn brzkými góly hostů, kteří si vypracovali pohodlný náskok již v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance hostů a rozhodnutí

Začátek zápasu patřil hostujícímu týmu Proseč, který se dokázal prosadit už ve 4. minutě. Tomáš Mareš se trefil a otevřel skóre ve prospěch Proseče. Domácí tým Luže se snažil odpovědět, ale obrana Proseče byla pevná a nedovolila jim vyrovnat.

Hosté pokračovali v aktivní hře a ve 41. minutě se Tomáš Mareš trefil podruhé v zápase, navýšil vedení Proseče na 2:0. O pouhé tři minuty později byla nařízena penalta ve prospěch Proseče. Radek Klíma se postavil k exekuci a proměnil penaltu, čímž zvýšil náskok hostujícího týmu na 3:0.

Už nic.

Ve druhém poločase se Luže snažila snížit manko, ale hostující tým Proseč byl pevný v obraně a nedovolil jim vstřelit gól. I přes snahu domácího týmu se skóre už nezměnilo a zápas skončil výhrou Proseče 3:0.

Hostující tým Proseč si připsal důležité vítězství, přičemž Tomáš Mareš se stal hrdinou zápasu díky svému dvěma gólům. Naopak, týmu Luže se nepodařilo překonat obranu Proseče a zůstal bez bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Luže
Daniel Klenor: Proseč byla kompaktnější, bojovala a proměnila šance. Hrála jednoduchý fotbal a zaslouženě vyhrála a tím jí i gratuluji. Naše týmová hra, bojovnost byla nulová a v prvním poločase nás stála zápas.




Sestavy


TJ Luže
L. Richter [-] - S. Peterka [-] , M. Langer [-] (70. Š. Suchý [-] ) , D. Koráb [-] , O. Dostál [-] (76. M. Kolář [-] ) , M. Kapitola [-] , D. Klenor [-] , D. Fejl [-] , P. Mužíček [-] , R. Dušek [-] , J. Svatoš [-]

FK Proseč
J. Lampárek [-] - R. Klíma [-] (83. M. Marek [-] ) , T. Mareš [-] (76. V. Menc [-] ) , J. Marek [-] , V. Koutný [-] , T. Rybička [-] , P. Zelenka [-] (72. P. Stupavský [-] ) , P. Hromádka [-] , M. Vacek [-] , Z. Kunhart [-] , Z. Marek [-] (81. M. Plosza [-] )

ŽK: 10. J. Svatoš , 44. L. Richter - 27. T. Rybička , 52. T. Mareš , 80. M. Vacek , 85. J. Lampárek , 89. Z. Kunhart .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Čapek Jan - ZEMAN Josef, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Artem Kashalupa
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů 3:0

Tip: výhra hostů