Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství domácích!


6

V zápase mezi týmy Svitavy B a Polička v 1.A třídě Pardubického kraje se utkání skončilo výhrou domácího týmu Svitavy B v poměru 3:1. Zápas nabídl několik gólů a zajímavých momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl relativně vyrovnaný a žádný z týmů nedokázal skórovat. Oba týmy se snažily prosadit, ale jejich útoky byly odraženy obrannými řadami soupeřů. Skóre tak zůstalo nezměněné.

Ve druhém poločase se však situace změnila. Domácí tým Svitavy B se dostal do vedení v 51. minutě, kdy se trefil Vít Ehrenberger. To byl první gól zápasu a Svitavy B se ujaly vedení 1:0. O osm minut později, v 59. minutě, přidal druhý gól David Juřík a zvýšil náskok domácího týmu na 2:0.

V 67. minutě se opět prosadil Vít Ehrenberger a svým druhým gólem v zápase zvýšil vedení Svitav B na 3:0. Hostující tým Polička se snažil vrátit do zápasu, ale jejich snaha byla dlouho neúspěšná. Až v 89. minutě se Mirek Stejskal z Poličky prosadil a snížil na konečných 3:1.

Zápas skončil vítězstvím domácího týmu Svitavy B se skóre 3:1. Domácí hráči Vít Ehrenberger a David Juřík se stali hrdiny zápasu díky svým gólům. Polička se sice dokázala prosadit alespoň jednou, ale nedokázala se vyrovnat a nakonec odcházela poražena.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Dan Zvára: První půle hry nebyla asi pro fanoušky moc atraktivní. Hrál se opatrný fotbal z obou stran, kde nikdo nechtěl udělat chybu. Za zmínku stojí jen průniky Válka a Juříka do šestnáctky z pravé strany, ale bohužel se špatnou finální přihrávkou. Hosté zahrozili 2x po našich ztrátách míče u vlastní šestnáctky.

SK Polička
Jakub Komínek: První poločas byla hra vyrovnaná a šance byly na obou stranách. Druha půlka byla ze strany hostí katastrofa a domácí zaslouženě berou 3 body.



Sestavy


TJ Svitavy B
F. Tesař [-] - J. Válek [-] , D. Juřík [-] (82. P. Prudil [-] ) , K. Dürr [-] , K. Pikovský [-] , Š. Mauer [-] , R. Kuda [-] , D. Bednár [-] (46. V. Ehrenberger [-] ) , J. Škáva [-] , D. Svoboda [-] (86. T. Polák [-] ) , J. Špička [-] (45. M. Ovad [-] )

SK Polička
J. Ehrenberger [-] - K. Moravec [-] (52. Š. Krejčí [-] ) , T. Švec [-] , M. Stejskal [-] , P. Navrátil [-] (86. M. Vondra [-] ) , J. Komínek [-] , J. Valouch [-] (75. V. Klein [-] ) , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - VOJTA Jan, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Artem Kashalupa
Tip experta: remíza

Tipuji remízu 2:2

Tip: výhra hostů