Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominance domácích


Branky


5. M. Frňka , 7. P. Drahoš , 28. P. Fulík , 75. M. Nadvorník , 85. R. Vanat , 94. M. Frňka (p.) - 20. D. Filipi , 82. T. Tichý
6

V zápase mezi týmy Dolní Újezd a Prosetín v poměru 6:2 (3:1) dominoval domácí tým Dolní Újezd. Zápas se hrál na stadionu domácích v Dolním Újezdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým se chopil vedení hned v úvodu utkání. V 5. minutě se trefil M. Frňka a otevřel skóre pro Dolní Újezd. O pouhé 2 minuty později přidal druhý gól P. Drahoš a tým Dolního Újezdu se ujal vedení 2:0. V 20. minutě snížil David Filipi z Prosetína na 2:1.

Nicméně, Dolní Újezd okamžitě odpověděl a ve 28. minutě přidal gól P. Fulík, čímž navýšil vedení domácího týmu na 3:1. Po prvním poločase tedy Dolní Újezd vedl rozdílem dvou branek.

Ve druhém poločase domácí tým Dolní Újezd pokračoval v útoku a přidával další góly. V 75. minutě se trefil M. Nadvorník a zvýšil skóre na 4:1 ve prospěch Dolního Újezdu. V 82. minutě snížil Tomáš Tichý z Prosetína na 4:2, ale hosté se nedokázali vrátit do zápasu.

Naopak, domácí tým Dolní Újezd pokračoval ve skórování. V 85. minutě se prosadil R. Vanat a zvýšil náskok na 5:2. V závěru utkání, v 94. minutě, se M. Frňka opět prosadil, tentokrát z penalty, a pečetil výhru domácího týmu na konečných 6:2.

Dolní Újezd si připsal tři body za vítězství, přičemž M. Frňka se stal hlavním střelcem s pěti góly. Prosetín se musel spokojit s porážkou, i když se jim podařilo skórovat dvakrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Újezd
Petr Frank: Domácí zápas s týmem, který je v popředí tabulky. Měli jsme velmi dobrý úvod, využili šance a dostali se do 2:0. Hosté, především jejich levá strana, ukázali kvalitu. Po snížení hostí jsme dokázali reagovat a do druhého poločasu jsme šli do vedení 3:1. Druhý poločas hosté chtěli hosté vyrovnat a my čekali na naše šance. Po rohovém kopu jsme se dostali do vedení 4:1. Snížení hostí přišlo z přímého kopu. Nakonec jsme přidali dva góly a konečný výsledek 6:2 je oceněním našeho výkonu. Za bojovnost a nasazení je potřeba vyzdvihnout celý tým!




Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - R. Vanat [-] (86. P. Váně [-] ) , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , P. Krivák [-] (58. M. Vomáčka [-] ) , P. Fulík [-] (82. J. Čejka [-] ) , M. Frňka [-] , P. Drahoš [-] , P. Dvořák [-] , J. Rejman [-] , D. Kabrhel [-]

SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] (46. D. Drahoš [-] ) - A. Vařejčko [-] , O. Vařejčko [-] , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] , D. Filipi [-] (76. O. Drnec [-] ) , I. Šikl [-] , A. Šafránek [-] , R. Vodvárka [-] , F. Slavík [-] (59. J. Gabriel [-] )

ŽK: 37. F. Slavík , 93. D. Drahoš .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Kudyn Milan - ZEMAN Josef, POKORNÝ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Artem Kashalupa
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru Prosetínu 3:1

Tip: výhra hostů