4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

20.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička nasázela čtyři góly Letohradu


Branky


7. M. Stejskal , 63. M. Šmída , 71. M. Štefek (vl.) , 74. M. Šmída - 82. M. Linhart
5

V utkání 1.A třídy Pardubického kraje se střetli týmy SK Polička a Letohrad B. Zápas skončil vítězstvím SK Polička se skóre 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jeden střelec v prvním poločase

Utkání začalo aktivně ze strany SK Polička, který se rychle dostal do vedení. V 7. minutě se M. Stejskal prosadil a poslal Poličku do vedení 1:0. Domácí tým pokračoval ve svém útočném tlaku, ale zbylý čas prvního poločasu už nebyl dostatečný na další branku.

Šmída hrdinou

Ve druhém poločase se SK Polička opět dostala na výsluní. V 63. minutě M. Šmída přidal druhý gól a navýšil náskok domácího týmu na 2:0. O několik minut později, v 71. minutě, došlo k nešťastné situaci pro Letohrad B, kdy M. Štefek přidal vlastní gól a zvýšil skóre na 3:0 ve prospěch Poličky.

SK Polička si stále držela iniciativu a v 74. minutě se M. Šmída podruhé prosadil, tentokrát vstřelil čtvrtý gól pro Poličku a posunul skóre na 4:0. Letohrad B se snažil reagovat a v 82. minutě se jim podařilo vsítit útěšný gól, který vstřelil Milan Linhart. Nicméně to již nebylo dostačující na zvrácení výsledku.

Celkově lze říci, že SK Polička byla během utkání nadřazeným týmem a zaslouženě si připsala vítězství 4:1. M. Šmída byl nejvýraznějším hráčem utkání, když se dvakrát trefil do sítě soupeře, a výrazně přispěl k vítězství svého týmu.



Ohlasy k zápasu


SK Polička
Jakub Komínek: V zápase jsme měli od začátku více ze hry a dostali jsme se zaslouženě do vedení. Letohrad měl v závěru poločasu své šance, ale nepodařilo se mu vyrovnat. Druhy poločas už byl v naši režii a zaslouženě jsme přidali další 3 góly a získali jsme tak potřebné 3 body.




Sestavy


SK Polička
J. Ehrenberger [-] - M. Stejskal [-] , P. Navrátil [-] (66. L. Boháček [-] ) , M. Šmída [-] , J. Komínek [-] (74. V. Klein [-] ) , T. Poul [-] , J. Valouch [-] (57. Š. Krejčí [-] ) , J. Mužík [-] , P. Bureš [-] , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - Š. Polzer [-] (63. Š. Šantrůček [-] ) , P. Dušek [-] , D. Štusák [-] , M. Filip [-] (79. J. Černohous [-] ) , M. Linhart [-] , P. Šponar [-] , I. Shymchyshyn [-] , M. Pokorný [-] , J. Vencl [-] (63. K. Zeman [-] ) , M. Štefek [-]

ŽK: 81. I. Shymchyshyn .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - VYKOPAL Filip, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: René Werner
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra domácích