5:2
(1:1)
13. P. Mužíček
69. D. Fejl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

20.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm gólů v Zámrsku!


Branky


31. R. Matoušek , 55. L. Richter (vl.) , 59. E. Rožek , 61. E. Rožek , 78. E. Rožek - 13. P. Mužíček , 69. D. Fejl (p.)
5

Utkání se odehrálo v rámci 1. A třídy Pardubického kraje a proběhlo na domácím hřišti Zámrsku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1

Do vedení se dostala Luže když kapitán týmu Petr Mužíček vstřelil ve 13. minutě gól. V 31. minutě však bylo vyrovnáno, když Roman Matoušek překonal hostojícího brankáře Zelingera a vyrovnal utkání na 1:1. Do konce poločasu již nepadla žádná branka a do kabin se tak šlo za stavu 1:1

Hattrick Rožka

Do vedení se dostala Luže když kapitán týmu Petr Mužíček vstřelil ve 13. minutě gól. V 31. minutě však bylo vyrovnáno, když Roman Matoušek překonal hostojícího brankáře Zelingera a vyrovnal utkání na 1:1. Do konce poločasu již nepadla žádná branka a do kabin se tak šlo za stavu 1:1

Hra pokračovala s vyrovnanými šancemi na obou stranách, ale v 55. minutě došlo k nešťastnému momentu pro hosty. L. Richter se snažil zablokovat střelu, ale míč nešťastně odrazil a skončil v brance Luže, což znamenalo vlastní gól a vedoucí gól pro Zámrsk.

Po této události se Zámrsk dostal do větší pohody a začal si vytvářet větší náskok. V 59. minutě E. Rožek přidal další branku a navýšil vedení domácího týmu. O pouhé 2 minuty později, v 61. minutě, se Rožek znovu prosadil a přidal třetí gól pro Zámrsk. To byl pro hosty velký úder.

Luže se snažila o oživení a v 69. minutě byla nařízena penalta. D. Fejl si vzal odpovědnost a proměnil penaltu, snížil na 4:2. Nicméně Zámrsk si udržoval svou vysokou úroveň a v 78. minutě E. Rožek dokonal svůj hattrick, když vstřelil svůj třetí gól v utkání a poslal Zámrsk na konečných 5:2.

Celkově lze říci, že Zámrsk byl v tomto utkání dominantním týmem a zaslouženě si připsal vítězství. E. Rožek se stal hvězdou zápasu díky svému hattricku, který výrazně přispěl k vítězství Zámrsku.



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Michal Jiráský: Zápas byl celkem vyhrocený. Luže hrozila ze standartek, herně jsme byli jasně lepší, šancí jsme ještě dost neproměnil. Výsledek odpovídá průběhu zápasu.




Sestavy


SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - Z. Dušek [-] , M. Dvořák [-] , M. Bálek [-] , P. Novák [-] - M. Bezdíček [-] (86. J. Hlaváček [-] ) , R. Matoušek [-] , M. Semerád [-] (77. A. Csernyanszký [-] ) , T. Houžvička [-] (88. F. Peterka [-] ) - E. Rožek [-] , M. Jiráský [-] (88. T. Syrový [-] )

TJ Luže
D. Zelinger [-] - J. Zerzán [-] (74. Š. Suchý [-] ) , D. Koráb [-] , O. Dostál [-] , M. Kapitola [-] , J. Svatoš [-] , D. Klenor [-] (84. M. Langer [-] ) , D. Fejl [-] , L. Richter [-] , P. Mužíček [-] , R. Dušek [-]

ŽK: 23. M. Jiráský , 81. Z. Dušek - 37. M. Kapitola .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lukášek Jiří - ZERZÁN Miloš, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: René Werner
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích