Drtivé vítězství Králíků!


Branky


5

FC Jiskra 2008 přivítala na svém hřišti soupeře z Poličky v rámci 19. kola 1.A třídy Pardubického kraje

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým nastoupil k utkání s Poličkou netradičně v Červené Vodě, kde zvládl velmi důležitý záchranářský souboj a připsal si do tabulky krajské I.A třídy tři body.

amotný úvod utkání domácím vyšel velmi dobře, když ve 12. min. pronikl do pokutového území Hnátnický a hostující obránce jej musel zastavit za cenu nedovoleného zákroku. Nařízený pokutový kop proměnil Dan Dvorský a otevřel skóre dnešního duelu - 1:0. Aktivně hrající domácí tým bojoval o každý míč, což vedlo ve 25. min. k druhé brance, kdy brankáři Ehrenbergerovi nedal šanci Hnátnický - 2:0. 

Polička v poločase prostřídala a snažila se s nepříznivývm výsledkem něco udělat. V této pasáži hry byli více na míči a naši obránci měli plno práce. Přesto skórovat nedokázali. Naopak z dobře rozehraného přímého kopu Duškem nalezl hlavu nabíhající Vyšohlída a ten přidal třetí branku zápasu. Skóre se na konec zmenilo ještě jednou, když na 4:0 upravil v 79. min. Pasker.  Domácí zvládli záchranářský souboj s Poličkou, ale zdaleka není konec sezóny. I nadále musí bojovat o každý bod, který se posune z nelichotivého prostředí sestupových příček

Celkově byl to výborný výkon domácích hráčů, kteří byli lepší v každém směru a zaslouženě si připsali všechny tři body. Naopak Polička se musí zamyslet nad tím, jak svou hru vylepšit, aby byla schopna v budoucnu konkurovat silnějším týmům.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008
Daniel Dvorský: věděli jsme, že dnešní utkání bude velmi těžké a po taktické stránce jsme se na něj velmi dobře připravili. Znovu jsme vycházeli z naší zodpovědné obranné činnosti a vyčkávali na soupeřovi chyby, které se nám podařilo velmi účinně potrestat.

SK Polička
Jakub Mužík: Katastrofa



Sestavy


FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - F. Dušek [-] (79. K. Uhliř [-] ) , D. Dvorský [-] , R. Kaplan [-] (82. R. Žabka [-] ) , P. Zach [-] , J. Ježek [-] , M. Hnátnický [-] , M. Matoulek [-] (66. J. Pasker [-] ) , P. Hnátnický [-] (73. Z. Zezulka [-] ) , D. Skoták [-] (67. M. Ďuriš [-] ) , T. Vyšohlíd [-]

SK Polička
J. Ehrenberger [-] - P. Navrátil [-] , M. Šmída [-] , J. Komínek [-] (65. P. Zahoran [-] ) , T. Poul [-] , T. Švec [-] , J. Mužík [-] (46. M. Stejskal [-] ) , P. Bureš [-] , M. Vondra [-] (61. L. Boháček [-] ) , T. Jílek [-] , M. Pavliš [-]

ŽK: 89. R. Žabka - 9. M. Pavliš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Linhart Lukáš - STÁREK Jiří, LANG Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: výhra hostů

Věřím v naší výhru

Tip: výhra hostů