Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět gólů v Tatenicích!


5

Tatenice a Zámrsk se střetli v zápase 1.A třídy Pardubického kraje a diváci byli svědky skvělého ofenzivního výkonu hostujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve druhé minutě se hosté ujali vedení díky gólu Tomáše Houžvičky. O tři minuty později přidal další gól Zdeněk Dušek a v 17. minutě se už skóre měnilo dvakrát za minutu - nejprve se střelecky prosadil Michal Jiráský a okamžitě na to přidal další gól Emanuel Rožek. Domácí se snažili odpovědět alespoň snížením, což se jim podařilo díky gólům Martina Hubálka a Petra Knápka, ale hosté si podrželi náskok dvou gólů do konce poločasu.

Ve druhé půli se sice domácí snažili o obrat, ale hosté ukázali, že jsou stále nebezpeční a po dalším gólu Antonína Csernyanszkého si už udrželi klidný průběh zápasu. Josef Totušek sice snížil na 3:5, ale Patrik Novák v nastavení stanovil konečný výsledek na 3:6.



Ohlasy k zápasu



SK Zámrsk
Michal Jiráský: V zápase jsme jasně dominovali, poločas mohl skončit klidně 6:0. Domácí hrozili jen z dlouhých autu a standartek.



Sestavy


Tatenice
R. Herzog [-] - R. Glocar [-] (86. T. Chládek [-] ) , A. Brejša [-] , D. Tareš [-] (38. J. Kristek [-] ) , M. Knápek [-] , M. Hubálek [-] , J. Totušek [-] (88. D. Šembera [-] ) , R. Kyselo [-] (74. R. Podloucký [-] ) , P. Soukop [-] (58. A. Finger [-] ) , P. Knápek [-] , R. Werner [-]

SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - M. Dvořák [-] , M. Bálek [-] , P. Novák [-] , Z. Dušek [-] (46. J. Hlaváček [-] ) - E. Rožek [-] , M. Bezdíček [-] , R. Matoušek [-] , M. Podmajerský [-] (73. A. Csernyanszký [-] ) , T. Houžvička [-] - M. Jiráský [-]

ŽK: 56. M. Knápek , 76. P. Knápek - 20. Z. Dušek , 70. T. Houžvička .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Mrázek Aleš - LINHART Lukáš, BAŤOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání, tipuji remízu

Tip: výhra hostů