3:2
(2:1)
20. D. Filipi
69. R. Vodvárka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodnutí dvě minuty před koncem!


Branky


33. O. Václavek , 36. R. Filip , 88. J. Kyllar - 20. D. Filipi , 69. R. Vodvárka (p.)
5

Zápas se hrál v rámci 1. A třídy Pardubického kraje mezi týmy Jablonné nad Orlicí a Prosetín. Jablonné nad Orlicí zvítězilo s výsledkem 3:2 (2:1).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hosté ujali vedení díky gólu Davida Filipiho v 20. minutě, ale domácí tým se brzy vrátil do hry díky dvěma gólům v krátkém sledu od Ondřeje Výclavka v 33. minutě a Radima Filipa v 36. minutě.

 

V druhé půli se hosté snažili vyrovnat a podařilo se jim to díky gólu z penalty Romana Vodvárky v 69. minutě. Nicméně, v posledních minutách zápasu se Jablonné nad Orlicí dostalo do vedení díky gólu Jana Kyllara v 88. minutě a udrželo si vedení až do konce zápasu.

Celkově to byl těsný zápas, ve kterém bylo hodně akce a střeleckých příležitostí. Jablonné nad Orlicí mělo více střel na branku a dokázalo využít své příležitosti, aby získalo tři body a zvítězilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jablonné nad Orlicí
Artem Kashalupa: Dobrá hra s kvalitním soupeřem. Chtěli jsme vyhrát pro našeho spoluhráče, který se škaredě zranil a nakonec jsme dokázali vybojovat důležitou výhru. Za cely tým mu přejeme brzké uzdravení




Sestavy


TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - M. Matějka [-] , M. Fogl [-] , J. Kyllar [-] - L. Krejsa [-] , O. Václavek [-] , A. Kyllar [-] , J. Uher [-] (41. M. Uher [-] ) - J. Špaček [-] (72. D. Pišťáček [-] ) , A. Kashalupa [-] (90. M. Černohous [-] ) , R. Filip [-] (91. K. Vaníček [-] )

SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - T. Vít [-] , O. Vařejčko [-] , D. Filipi [-] (80. O. Drnec [-] ) , R. Vodvárka [-] , F. Šafránek [-] , F. Slavík [-] (83. A. Vařejčko [-] ) , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , V. Spilko [-] , A. Šafránek [-]

Počet diváků: 315. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - JUREČEK Michal, STOLÍN Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: výhra hostů

Prosetín zvládne toto utkání

Tip: výhra hostů