0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 14:30

19.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Újezd vyhrál v Luži


Branky


23. M. Nadvorník , 35. M. Nadvorník , 90. P. Pekhart (vl.)
5

V neděli 23. dubna 2023 se na hřišti Luže odehrálo utkání 19. kola 1.A třídy Pardubického kraje mezi domácím týmem Luže a hostujícím týmem Dolní Újezd. Zápas skončil vítězstvím hostů 0:3, když se dvakrát trefil Michal Nadvorník a jednou byl úspěšný Pavel Pekhart, který vstřelil nešťastný vlastní gól.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od začátku utkání bylo patrné, že hosté budou mít větší iniciativu. V 23. minutě se také dostali do vedení, když se po pěkné akci trefil Michal Nadvorník. Ten pak o necelých deset minut později přidal svůj druhý gól zápasu, když prostřelil brankáře Luže po rychlém protiútoku.

 

Domácí se snažili odpovědět, ale hostující obrana byla dobře organizovaná a nedovolila jim vytvořit si větší šance. Ve druhém poločase se situace příliš nezměnila a hosté své vedení kontrolovali. V závěru zápasu pak přišel nešťastný moment pro domácí, když Pavel Pekhart při pokusu o odkopnutí míče trefil vlastní branku a završil tak výhru hostů 0:3.

Dolní Újezd si tak připsal důležité tři body, které jim pomohou v boji o postup do vyšší soutěže. Pro domácí tým z Luže to byl naopak neúspěšný zápas a zůstávají tak na středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Luže
Daniel Klenor: Těžko se na tohle odpovídá, po třech výhrách přišlo vystřízlivění. Dolní Újezd přijel s taktikou vysunutého bloku, zavírat nám střed pro konstruktivní rozehrávkou a čekat na chybu, která bohužel vznikla při první gólu, druhý gól byl z rohového kopu. Druhý poločas se zkusila hra od nás zjednodušit a více se to nakopávalo z naší strany, což mělo větší úspěch, ale bohužel nám tam nic nespadlo a na druhou stranu soupeř hrozil z brejků. Třetí gól už nic neřešil. Rozhodčího tady radši probírat nebudu, protože to je kapitola sama pro sebe a nakonec napíšu, že vzhledem k prvnímu poločasu si Újezd výhru zasloužil.




Sestavy


TJ Luže
D. Zelinger [-] - Š. Suchý [-] (46. M. Kolář [-] ) , J. Svatoš [-] , L. Kovačka [-] , D. Koukal [-] (40. D. Koráb [-] ) , D. Klenor [-] , D. Fejl [-] , M. Langer [-] (85. O. Dostál [-] ) , P. Mužíček [-] , S. Peterka [-] , R. Dušek [-] (74. P. Pekhart [-] )

TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - R. Vanat [-] (87. M. Vomáčka [-] ) , L. Jireček [-] (84. M. Vanat [-] ) , M. Jireček [-] , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , P. Krivák [-] , M. Frňka [-] , P. Dvořák [-] , J. Rejman [-] , D. Kabrhel [-]

ŽK: 38. L. Kovačka , 53. D. Klenor , 86. P. Mužíček - 55. M. Frňka , 62. M. Nadvorník , 76. P. Krivák , 78. R. Vanat .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUŠEK Jan - BLEŠA Oldřich, FILIPI Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, bude remíza

Tip: výhra domácích